هدف: بررسی تاثیر هویت ملی بر ارزش ادراک شده مصرف کننده از پوشاک داخلی و خارجی (میراث ملی، سیستم اعتقادی، یکنواختی فرهنگی، ارزش ادراک شده مصرف کننده)
تعداد سوال: 24
تعداد بعد: 4
شیوه نمره گذاری: دارد
منبع: محقق ساخته (سفارش)
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 27000 تومان
پرسشنامه بررسی تاثیر هویت ملی بر ارزش ادراک شده مصرف کننده از پوشاک داخلی و خارجی
توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.
هویت ملی، هویت متکثر، فراگیر و گسترده است که از مجموع هویتهای متنوع فرهنگی و اجتماعی اتباع یک کشور شکل میگیرد. هویت ملی عبارت از وابستگی و تعلق یک فرد و یا یک جامعه به صورت رسمی و قانونی به یک کشور و دولت- ملت است. جغرافیای مشترک، نظام سیاسی مشترک، ساختار اقتصادی مشترک، تاریخ مشترک، فرهنگ مشترک، منافع و زیان مشترک، مؤلفههای هویت ملی در یک کشور تلقی میشود. این اشتراکات برای ساکنان و شهروندان کشور، روح مشترک ملی ایجاد میکند و روابط آنها علیرغم
ناهمگونیهای اجتماعی و فرهنگی در پرتو این روح مشترک شکل میگیرد.
هویت ملی از هویتهای سنتی و بومی قوم، قبیله و حتی دین و مذهب عبور میکند. هویت ملی، هویت شهروندی است. رابطۀ شهروندان در یک کشور با دولت و زمام داران، نه بر مبنای پیوند و تعلقات تباری، مذهبی، نژادی و زبانی، بلکه بر مبنای حقوق و وجایب متقابل برقرار میشود؛ حقوق و وجایبیکه توسط قانون و با نقش شهروندان تنظیم میگردد. شهروندان در تدوین، تصویب و نظارت براجرای قانون بوسیلۀ نمایندگان منتخب خود سهم می گیرند.
هویت ملی با اندیشۀ سیاسی باورمند به هویت شهروندی در یک کشور شکل میگیرد، نه با یکدست سازی هویت تباری و یا ادغام تمام هویت های تباری و فرهنگی در یک هویت تباری.
تقلیل هویت ملی و مدنی به هویت تباری و قومی، به بیثباتی سیاسی و بحران اجتماعی دامن میزند. تبارگرایی در واقع یک ایدئولوژی است که جامعه را با دو رنگ سیاه و سفید و دو گروه حق و باطل میبیند. او در آئینۀ این آیدئولوژِی، هم تباران خود را در عرصۀ قدرت سیاسی و اجتماعی و اقتصادی برتر و برحق مشاهده می کند و گروه های قومی و تباری دیگر را ملزم به اطاعت و خدمت میداند و این دقیقاً، همان ایدئولوژی فاشیزم، راسیزم و اپارتاید است که نه تنها هیچگونه بنیاد علمی و انسانی ندارد، بلکه به منازعات بسیار خونینی چون جنگ دوم جهانی منجر شد.
هویت ملی در یک کشور به شهروندانش، مسوولیت و علایق شدید ملی ایجاد می کند و بر عکس، ابهام و تردید در هویت ملی، از تعهد، علاقه و احساس وطندوستی و مسئولیت پذیری می کاهد. هویت ملی، حلقۀ وصل تمام گروه های مختلف قومی و فرهنگی در یک کشور کثیرالاقوام است.