هدف: بررسی تاثیر سبک های رهبری مشورتی بر رضایت شغلی و تاثیر آن بر عملکرد تیم (رهبری تحول، رهبری اخلاقی، رهبری کاریزماتیک، رهبری تفویضی، رهبری مشورتی، رضایت شغلی، عملکرد تیم)
تعداد سوال: 35
تعداد بعد: 7
شیوه نمره گذاری: دارد
منبع: محقق ساخته (سفارش)
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 26000 تومان
پرسشنامه بررسی تاثیر سبک های رهبری مشورتی بر رضایت شغلی و تاثیر آن بر عملکرد تیم
توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.
وقتی مدیریتِ افراد جدیدی را آغاز میکنید، از کجا بدانید که از کدام سبک رهبری باید استفاده کنید؟ در این مواقع چندین مورد وجود دارد که مشخص میکند از کدام سبک رهبری باید استفاده کنید. به عنوان مثال، آیا کار مورد نظر ظرفیت استفاده ازخلاقیت را دارد یا صرفاً به یک روش مشخص انجام میشود؟ آیا باید از نزدیک و با حساسیت بالا به مدیریت و نظرات افراد بپردازید یا باید آنها را تشویق کنید تا به طور مستقل کار کنند و فقط نتیجهی نهایی کار خود را تحویل دهند؟ افراد مختلف و انواع مختلف پروژهها و کارها، سبکهای مختلف رهبری را میطلبند. اما از کجا بدانیم که کدام رویکرد، بهترین رویکرد برای هر پروژه، شخص، یا موقعیت است؟
ماتریس سبک های رهبری به چهار قسمت تقسیم شده است. هر قسمت دو سبک رهبری را تعیین کرده که مناسبترین سبکها برای یک موقعیت و شخص (یا گروه) مشخص هستند.
محور عمودی مشخص کنندهی میزان «برنامهپذیری» وظیفهای است که در حال انجام آن هستید. یک وظیفهی برنامهپذیر، وظیفهای است که مراحل و دستورالعملهای مشخصی برای به انجام رساندن آن وجود دارد. وظایف برنامهناپذیر، خلاقترند و بستگی به افراد دارد که تصمیم بگیرند چگونه آنها را انجام دهند.
محور افقی نشاندهندهی قابلیت و گرایش افراد برای آزادی عمل است. عوامل مختلفی این مورد را تحت تأثیر قرار میدهند. مواردی همچون تحصیلات، مهارت، انگیزش و تمایل افراد به بازخورد، تعامل یا استقلال.
به عنوان مثال، شخصی با سطح تحصیلات بالا، مهارت، انگیزش و استقلال بالا به احتمال زیاد خواهان آزادی عمل است. کسی که انگیزه و مهارتهای پایینی دارد به بازخورد و تعامل بیشتری نیاز دارد تا بتواند وظایف خود را با موفقیت به انجام برساند.