هدف: بررسی تاثیر نگرش برند و تبلیغات شفاهی الکترونیکی بر تمایل مشتریان در انتخاب خدمات بانکی (نگرش برند، هویت برند، ارزش برند مبتنی بر مشتریان، تبلیغات شفاهی الکترونیکی، تمایل مشتریان در انتخاب خدمات بانکی)
تعداد سوال: 30
تعداد بعد: 6
شیوه نمره گذاری: دارد
منبع: محقق ساخته (سفارش)
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 27000 تومان
پرسشنامه بررسی تاثیر نگرش برند و تبلیغات شفاهی الکترونیکی بر تمایل مشتریان در انتخاب خدمات بانکی
توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.
مطالب مرتبط:
1- پرسشنامه بررسی رابطه تبلیغات شفاهی با قابلیت اعتماد به برند و قصد برند
2- پرسشنامه بررسی رابطه تبلیغات شفاهی با ادراک از برند، کیفیت برند و وفاداری مشتریان
3- پرسشنامه استفاده از تبلیغات شفاهی (دهان به دهان)
4- پرسشنامه تأثیر تبلیغات شفاهی بر تصمیم گردشگران داخلی برای سفر به كشورهای خارجی
5- پرسشنامه تبلیغات شفاهی (دهان به دهان)
6- پرسشنامه تأثیر عوامل پذیرش بانكداري الكترونیكی بر تبلیغات دهان به دهان
7- پرسشنامه بررسی عوامل مؤثر بر نگرش و تبلیغات شفاهی مثبت در بین کاربران تلگرام
تعریف تبلیغات شفاهی
آرندتز (1967) تبلیغات شفاهی را این گونه تعریف نموده است : ارتباط رودرروی بین یک دریافت کننده و پیام دهنده ای که شخص دریافت کننده در خصوص نام و نشان محصول و یا یک خدمت، اطلاعاتی را از کانال های غیرتجاری دریافت می کند. این تعریف دارای دو نکته ویژه و قابل تأمل است. اول: این تعریف مستلم تماس شفاهی و رودررو بین دریافت کننده و پیام دهنده می باشد که به نظر می رسد نیاز به تطبیق و به روز سازی در مواردی ازجمله ارتباطات الکترونیکی را دارد (اتاق های گپ زنی و گفتگو)؛ زیرا امروزه اینترنت به عنوان یک منبع مهم برای توصیه ها و شکایات افراد رشد پیداکرده است. به همین دلیل نامه ها، دورنگار و پیام الکترونیکی نیز می توانند فرصت هایی را برای تبلیغات شفاهی به نمایش گذارند، بنابراین ممکن است این گونه صحبت ها و گفتگوها رودررو نباشند. دو اینکه پیام گیرناده چنین استنباط و برداشت می شود که پیام دهنده ارتباطی با کالا یا خدمت موردبحث ندارد. با مدنظر قرار دادن نکات فوق می توان تبلیغات شفاهی را این گونه تعریف نمود: هر نوع ارتباط بین افراد در خصوص محصولات و خدمات به گونه ای که دریافت کننده، پیام دهنده را بی طرف و بی نظر قلم داد نماید . تبلیغات شفاهی می تواند ازن قطه نظر سه اصطلاح جهت، ظرفیت و حجم نیز توصیف گردد. جهت به مفهوم ورود تبلیغات شفاهی در فرآیند تصمیم گیری، یا فرآیند خرید می باشد. ظرفیت می تواند مثبت و یا منفی باشد و بالاخره حجم آن نیز به تعداد افرادی بستگی دارد که پیام را دریافت کرده باشند. ورود تبلیغات شفاهی در فرآیند تصمیم گیری زمانی که محصول دارای ویژگی های فنی است نسبت به زمانی که محصول به آسانی قابل ارزیابی اسات بیشتر صورت می پذیرد و مصرف کنندگان برای کاهش ریسک خود به دنبال توصیه ها و منابع ورودی آن هستند. نتایج تبلیغات شفاهی ویژگی های مختلفی دارد. به نظر می رسد که نتایج منفی قادر است شدت و اندازه بیشتری نسبت به اثرات مثبت آن داشته باشد. مشکل نارضایتی با این حقیقات آمیخته است که این مشکل ممکن است از تولیدکننده مخفی شده باشد . فراوانی شکایت های گزارش شده همواره حد واقعی نارضایتی مشتری و احتمال ارتباطات منفی تبلیغات شفاهی را نا نیز نشان می دهند. این موضوع به وسیله زمینه احساسی گفتگوها پیچیده تر می شود. مشتریان ترجیح می دهند خبرهای بد را در محیط های منفی و تجربه های خود را در محیط های مثبت نشان دهند. هر چند، خریداران احتمالاً خبرهای بد را بیشتر از خبرهای خوب انتقال می دهند، بدون اینکه لزوماً به تولیدکننده در مورد مشکلات مربوط به شکایات خود اخطار دهند (حیدری مزرعه آخوند، 1395).