مرجع دانلود پرسشنامه و ابزار استاندارد در تمامی رشته ها,طراحی پرسشنامه

ترم آخر

آزمون,طراحی پرسشنامه,روانشناسی,مدیریت,پرسشنامه استاندارد,پرسشنامه رایگان,مشاوره آماری ,سایت پرسشنامه,نرم افزار رایگان روانشناسی,سفارش

خانه / فروشگاه / پرسشنامه / پرسشنامه تاثیر فضای مجازی بر قدرت (نرم، سخت، سایبری)

پرسشنامه تاثیر فضای مجازی بر قدرت (نرم، سخت، سایبری)

هدف: بررسی تاثیر فضای مجازی بر قدرت (نرم، سخت، سایبری)

تعداد سوال: 24

تعداد بعد: 3

شیوه نمره گذاری: دارد

تفسیر: دارد

منبع: محقق ساخته (سفارش)

نوع فایل: word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 32000 تومان

خرید فایل

هدف: بررسی عوامل موثر بر همکاری دانشگاه و صنعت (عوامل مالی، عوامل فرهنگی و اجتماعی، عوامل آموزشی، عوامل مدیریتی، عوامل ساختاری)

پرسشنامه تاثیر فضای مجازی بر قدرت (نرم، سخت، سایبری)

توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.

جوزف نای در کتاب رهبران سیاسی: قدرت سخت، نرم و هوشمند در تشریح اهمیت قدرت نرم به عنوان سلاحی سیاسی و دیپلماتیک و به کارگیری هوشمندانه قدرت نرم و سخت (قدرت هوشمند) بسیار خوب عمل کرده است. به طوری که وی با پیش کشیدن حوادث تاریخی و بررسی عملکرد برخی رهبران سیاسی در دوره های مختلف، نحوه ظهور رهبران و وجه تمایز رهبران کارآمد و ناکارآمد را تشریح می کند.
جوزف نای استاد دانشکده علوم سیاسی دانشگاه هاروارد است که پیش از این ریاست این دانشگاه را نیز به عهده داشته است. ریاست شورای اطلاعات ملی، دستیار وزیر دفاع و دستیار معاون وزیر خارجه برخی از مناصب دولتی است که پیش از این نای بر عهده داشته است. وی علاوه بر همکاری با روزنامه نیویورک تایمز، واشینگتن پست و وال استریت ژورنال، چندین کتاب از جمله پارادوکس ابرقدرتی امریکا در جهان]1[و قدرت نرم: ابزارهای موفقیت در سیاست های جهانی]2[ نگاشته است. جوزف نای به عنوان مبدع مفهوم قدرت نرم، منتقد سیاست های دوره ریاست جمهوری جورج بوش بوده است. وی در کتاب اخیر خود که رهبران سیاسی: قدرت سخت، نرم و هوشمند نام دارد، انتقادات خود از سیاست های دوره ریاست جمهوری جورج بوش را در قالب بحث های تئوریک مربوط به قدرت نرم، سخت و هوشمند مطرح کرده است. وی معتقد است که دولت جورج بوش در جنگ علیه تروریسم به دلیل درک نادرست از فضای فرهنگی جهانی گام های اشتباهی برداشت. جوزف نای که در کتاب پیشین خود (قدرت نرم) از مولفه های نرم افزاری در جهت به دست آوردن اذهان و قلوب و در نتیجه تحقق سیاست های مورد نظر سخن گفته است، این بار در کتاب اخیر خود بر به کارگیری آمیزه ای از قدرت نرم و قدرت سخت تاکید می کند و آن را قدرت هوشمند می نامد. به این معنا که به منظور دستیابی به اهداف و تحقق سیاست های مورد نظر، استفاده صرف از قدرت نرم یا قدرت سخت موثر نیست و از این رو می باید هوشمندانه آمیزه ای از این دو قدرت را به کار برد. جوزف نای قدرت نظامی و اقتصادی (سیاست چماق و هویج در برابر دولت ها و ملت ها) را قدرت سخت و قدرت فرهنگی، ارزشی و سیاست خارجی مشروع (ایجاد جذابیت و دستیابی به قلوب و اذهان دولت ها و ملت ها) را قدرت نرم تعریف می کند. در واقع، وی ایجاد هوشمندانه توازن میان قدرت نرم و قدرت سخت مطابق بافت منطقه ای و جهانی را قدرت هوشمند می داند و بر این باور است که راز موفقیت رهبران در آمیختن هوشمندانه قدرت نرم و سخت در بافت های مختلف نهفته است و این نوع به کارگیری قدرت، بهینه ترین نتیجه را برای رهبران سیاسی در پی خواهد داشت. لازم به ذکر است که این کتاب در پنج فصل تنظیم شده است و فصول آن به ترتیب رهبری، رهبری و قدرت، مهارت های رهبری، درک هوشمندانه بافت های مختلف و رهبران کارآمد و ناکارآمد نام دارند.
از نظر نای رهبر کسی است که گروهی را در راستای دستیابی به اهداف مشترک هدایت کند و قدرت جهت دهی و بسیج دیگران به منظور دستیابی به هدفی خاص را داشته باشد. در عین حال، رهبر کارآمد کسی است که به جای آنکه همانند دیکتاتورها دیگران را ملزم به عملی خاص کند، با دستیابی به قلوب و اذهان آنها در راستای ترغیب آنها گام بردارد. نای سبک های رهبری را به دو گونه رهبری گشتاری یا تحولی]3[ و رهبری تبادلی]4[ تقسیم بندی می کند. رهبری گشتاری با توجه به سطح آگاهی پیروان به ارتقا منافع، قدرت یابی و تقویت جایگاه اخلاقی گام برمی دارد. تجسم قدرت نرم و رهبری گشتاری را می توان در ماهاتما گاندی یافت که به مفهوم مدنظر نای در مورد رهبری نزدیک است. گاندی یکی از استثناهایی بود که رهبری اش به واسطه عنوان یا انتصاب رسمی نبود. بلکه جایگاه والای اخلاقی وی در تبدیل شدن وی به رهبری کاریزماتیک نقش داشت. شواهد تجربی نشان می دهد که رهبری گشتاری سبب بروز اثرات و نتایج مثبت در سطح عملکرد و رفتار پیروان (اعضای سازمان) و گروه ها (سازمان ها) می شود. به طوری که این سبک رهبری و رضایت پیروان (اعضای سازمان)، ماندگاری و وفاداری پیروان (اعضای سازمانها)، بهره وری، کاهش سطح تنش و سرخوردگی را به وجود می آورد.

درباره ترم آخر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *