مرجع دانلود پرسشنامه و ابزار استاندارد در تمامی رشته ها,طراحی پرسشنامه

ترم آخر

آزمون,طراحی پرسشنامه,روانشناسی,مدیریت,پرسشنامه استاندارد,پرسشنامه رایگان,مشاوره آماری ,سایت پرسشنامه,نرم افزار رایگان روانشناسی,سفارش

خانه / فروشگاه / پرسشنامه / پرسشنامه بررسی رابطه تنش های سازمانی با تاب آوری سازمانی

پرسشنامه بررسی رابطه تنش های سازمانی با تاب آوری سازمانی

هدف: ارزيابي رابطه ابعاد مختلف تنش های سازمانی با تاب آوری سازمانی (تنش ناشی از ساختار سازمانی، تنش ناشی از مسائل و مشکلات اقتصادی،  تنش ناشی از عدم امنیت شغلی، تنش ناشی از ورود فناوری های جدید، تنش ناشی از شرایط نامناسب کار، تاب آوری سازمانی)

تعداد سوال: 30

تعداد بعد: 6

شیوه نمره گذاری: دارد

تفسیر: دارد

منبع: محقق ساخته (سفارش)

نوع فایل: word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 37000 تومان

خرید فایل

هدف: بررسی عوامل موثر بر همکاری دانشگاه و صنعت (عوامل مالی، عوامل فرهنگی و اجتماعی، عوامل آموزشی، عوامل مدیریتی، عوامل ساختاری)

پرسشنامه بررسی رابطه تنش های سازمانی با تاب آوری سازمانی 

توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.

تاب آوری در سلامت و موفقیت سازمانی و همین طور در شکست های سازمانی نقش عمده ای ایفا میکند لذا برای تمامی مدیران توسعه تاب آوری دارای جایگاه ویژه و متضمن پایداری و موفقیت است.

تاب آوری در برابر بحرانها (Disaster Resilience) یکی از مفاهیم بسیار مهم نظری و کاربردی در مدیریت بحران در سالهای اخیر بوده است.  این مفهوم  به طرز گسترده ای در مورد جوامع تاب آور بکار گرفته شده است. محققان تلاش کرده اند تا ویژگی های جوامع تاب آور را شناسایی و راهبردهای ایجاد این جوامع را معرفی نمایند. در همین راستا اخیرا توجه نسبتا زیادی به سازمانهای تاب آور در برابر بحرانها به عنوان یکی از اجزای مهم تاب آوری اجتماعی صورت گرفته است. سازمانهای عمومی و خصوصی باید تلاش نمایند تا خودشان را در برابر بحرانها تاب آور نمایند.  سازمانهای تاب آور سازمانهایی هستند که به دلیل آمادگی و برنامه ریزی و انعطاف پذیری بالایی که در خود ایجاد می نمایند میتوانند بحرانها را با هرینه های کم پشت سر بگذارند.

تاب آوری در سازمان

همه سازمانها باید یکی از اهداف مهم و استراتژیک شان را تاب آوری در برابر بحرانها در نظر بگیرند و میزان دستیابی به این هدف مهم را مرتبا اندازه گیری کنند. مدلهای زیادی برای اندازه گیری تاب آوری سازمانی ارایه شده اند.  یکی از مدلهای اندازه گیری تاب آوری سازمانی توسط مک مانوس (McManus) ارایه شده است که مدل نسبتا جامعی است.  از نطر این مدل تاب آوری سازمانی دارای شاخصهایی می باشند که در سه محور اصلی عبارتند از:

۱. شاخصهایی که میزان موقعیت شناسی یا آگاهی موقعیتی (situational awareness) سازمان را اندازه می گیرند.

۲. شاخصهایی که آسیب پذیری های کلیدی (key stone vulnerabilities) سازمان را اندازه گیری می کنند.

۳. شاخصهایی که ظرفیت تطابق پذیری (adaptive capacity) سازمان را اندازه گیری می کنند.

درباره ترم آخر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *