آزمايش در مورد خطاي ادراكي «مولر-لاير» است ولي خواهيم خطاي ادراكي آزمودني را بسنجيم. اين آزمايش با يك آزمون خطاي مولر-لاير انجام مي شود كه داراي دو صفحه ثابت و متحرك است. آزمايشگر در 20 مرحله متحرك را به آزمودني نشان مي دهد به طوري كه يكبار آن را بلندتر از خط معيار و يكبار كوتاهتر از خط معيار آنرا به آزمودني نشان مي دهد و آزمودني نيز بايد بر اساس ادراك خودش آنها را با هم برابر كند.
نوع فایل: word 2007
تعداد صفحات: 9
طریقه انجام: دارد:
تفسیر: دارد
گزارش بالینی: دارد
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 3900 تومان
آزمون خطای ادراكی «مولر-لایر»
توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.
هر چند اطلاعات جزء خود به حواس ما مي رسد، با اين حال ما آدميان جهان را به صورت بخش هاي جدا از هم ادراك نمي كنيم بلكه با جهاني پر از اشياء و آدمي و سيلي از كل هاي يكپارچه مواجه هستيم. تنها در شرايط استثنايي و يا زماني كه سرگرم طراحي و نقاشي هستيم از وجود اجزاء و ويژگي هاي جدا از هم محرك ها آگاهي مي يابيم. وگرنه بيشتر اوقات اشياء را سه بعدي مي بينيم و صداها را در قالب كلمات و موسيقي مي شنويم.
در مبحث ادراك مي خواهيم بدانيم كه آدمي چگونه احساس هايش را يكپارچه مي كند و به صورت دريافت هاي ادراكي (Percepts) در مي آورد و سپس اين دريافت هاي ادراكي را براي شناخت جهان به كار مي برد (دريافت ادراكي نتيجه فرآيند ادراكي است). امروزه پژوهشگران ، در بررسي ادراك، بيشتر در پي پاسخ اين سوال هستند كه دستگاه ادراكي براي حل چه مسايلي ساخته شده است.