مرجع دانلود پرسشنامه و ابزار استاندارد در تمامی رشته ها,طراحی پرسشنامه

ترم آخر

آزمون,طراحی پرسشنامه,روانشناسی,مدیریت,پرسشنامه استاندارد,پرسشنامه رایگان,مشاوره آماری ,سایت پرسشنامه,نرم افزار رایگان روانشناسی,سفارش

خانه / فروشگاه / پرسشنامه / پرسشنامه رفتار نوع دوستانه احمدی (1388)

پرسشنامه رفتار نوع دوستانه احمدی (1388)

هدف: ارزیابی رفتار نوع دوستانه افراد از ابعاد مختلف (نوع دوستی عادی، نوع دوستی اضطراری)

تعداد سوال: 13

تعداد بعد: 2

شیوه نمره گذاری: دارد

تفسیر نتایج: دارد

روایی و پایایی: دارد

منبع: دارد

نوع فایل: Word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 3900 تومان

خرید فایل

هدف: بررسی عوامل موثر بر همکاری دانشگاه و صنعت (عوامل مالی، عوامل فرهنگی و اجتماعی، عوامل آموزشی، عوامل مدیریتی، عوامل ساختاری)

پرسشنامه رفتار نوع دوستانه احمدی (1388)

توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.

  • نوع‌دوستی یعنی انجام وظیفه‌ بدون چشمداشت.درحقیقت نوع بشر و بزرگ‌تر از آن، ساكنان این کره خاکی، جاندار یا بی‌جان، در قبال یكدیگر وظایفی دارند كه باید آن‌ها را انجام دهند؛ چه با آن‌ها مقابله‌‌به‌مثل بشود و چه نشود؛ به بیان ساده‌تر، درصورتی‌که بتوانیم لزوم انجام این وظایف را نسبت به كل موجودات درك كنیم، آن‌وقت نوع‌دوست خواهیم بود.
  • ×نوع‌دوستی یعنی اگر یک‌بار بدی دیدیم، كل خوبی‌ها را فراموش نکنیم. اگر نسبت به همنوعانمان نیك‌بین و همدل باشیم، قضاوتشان نكنیم وعملكردها را به قصد و نیت سوء تعبیر نكنیم، آن‌وقت باور می‌کنیم كه خوبی در فطرت موجودات غالب است. پس اگر نوع‌دوست باشیم،اصل را درنظر می‌گیریم و با یك‌بار بدی دیدن، خوبی‌ها را فراموش نمی‌كنیم.
  • ×نوع‌دوستی یعنی اگر کسی اشتباهی کرد و قصد جبران داشت، این فرصت را به او بدهیم.اگر اشتباهی از خودمان سر بزند، آرزو می‌كنیم ما را ببخشند؛ پس لازم است ما هم چشم بر خطای دیگران ببندیم و به آن‌ها فرصت جبران بدهیم.
  • ×نوع‌دوستی یعنی اگر کسی را دعوت کردیم ونیامد، باز هم دعوتش کنیم؛ البته شاید این توصیه به نظر ساده یا حتی بچگانه برسد. یكی از زیرمجموعه‌های خودخواهی و غرور آن است كه همه‌چیز را به خود می‌گیریم، نمی‌بخشیم و فراموش نمی‌كنیم؛ مثلاوقتی كسی را دعوت می‌كنیم و برایش تدارك می‌بینیم و او نمی‌آید، پیش از آنكه پیگیر علت اصلی غیبت و احتمالا مشكل او شویم، موضوع را به خود می‌گیریم و به ما برمی‌خورد و آن را به پایبی‌ادبی، بی‌مسئولیتی او می‌گذاریم و حتی اگر عذر موجهی هم عنوان كند، باور نمی‌كنیم و درنهایتاسمش را از فهرست اطرافیانمان خط می‌زنیم.

درباره ترم آخر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *