هدف: ارزیابی تجربه زنان از بارداری (شادی در بارداری، نگرانی در بارداری)
تعداد سوال: 20
تعداد بعد: 2
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر نتایج: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: Word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 4900 تومان
مقیاس تجربه بارداری جنت (PES)
توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.
مطالب مرتبط:
1- پرسشنامه بررسی و اولویت بندی عوامل موثر بر فعالیت جنسی در دوران بارداری
۳- ﻣﻘﻴﺎﺱ افسردگی پس از زایمان ﺍﺩﻳﻨﺒﺮﮒ (EPDS)
۴- پرسشنامه ترس از درد مک نیل و راین واتر (FPQ-III)
5- پرسشنامه علل موثر در انتخاب روش زایمان
6- پرسشنامه بررسی میزان آگاهی پرستاران بخش زایمان از آموزش تغذیه با شیر مادر
7- پرسشنامه عوامل استرس زای اتاق زایمان
8- پرسشنامه علل انتخاب روش زایمان سزارین
بارداری یا حاملگی،[پ ۱] به وضعیتی گفته میشود که زن در رحم[پ ۲] خود دارای رویان یا جنین[پ ۳] باشد. به دوران بارداری «دورهٔ آبستنی» نیز گفته میشود؛ این دوره با به دنیا آمدن نوزاد (زایمان) به پایان میرسد.
در انسان دورهٔ بارداری طبیعی حدود ۳۸ هفته از زمان بارور شدن طول میکشد. اگر طول این دوره از آخرین قاعدگی فرد باردار محاسبه شود، مقدار طبیعی آن تقریباً ۴۰ هفته خواهد بود. نطفه در حال رشد انسان در هفتههای اول بارداری رویان و پس از این دوره، تا پایان بارداری، جنین نامیده میشود.[۱] انسان در هر بار بارداری معمولاً فقط یک جنین در رحم دارد، اگرچه موارد چندقلویی نیز چندان نادر نیست. سازمان بهداشت جهانی مدت عادی حمل را بین ۳۷ تا ۴۲ هفته معین میکند.
در اصطلاحات علمی به وضعیت بارداری گراوید (به لاتین: Gravid) گویند و به انسان مؤنث باردار گراویدا. پاریتی[پ ۴] یا پارا برای نشان دادن تعداد بچههای سالم به دنیا آمده قبلی به کار میرود. زنی که هیچگاه باردار نشده نولیگراوید[پ ۵] و زنی که برای اولین بار باردار شده پریمیگراوید[پ ۶] گفته میشود و در بارداریهای بعدی مولتیگراوید[پ ۷] یا مولتی پار نامیده میشود. زنی که هیچگاه باردار نشده یا جنینی را بیش از ۲۰ هفتگی نگه نداشته نولیپار[پ ۸]خوانده میشود. از این اصطلاحات برای نشان دادن وضعیت بارداریهای قبلی یک زن در شرححال و ثبت اطلاعات پزشکی در حین بارداری یا شرایط دیگر به کار میرود.
واژه رویاندر طی ۹ هفته اول بعد لقاح و جنین از هفته ۱۰ تا پایان بارداری بکار میرود.
در بسیاری تعاریف پزشکی و قانونی بارداری به سه قسمت (تریمستر) تقسیم میشود. در اولین سهماهه یا تریمستر بیشترین ریسک سقط وجود دارد. در طی تریسمتر دوم یا سهماهه دوم رشد جنین قابل بررسی است و از تریسمتر سوم یا سهماههٔ دوم جنین قابلیت بقا خارج رحم را به دست میآورد.