مرجع دانلود پرسشنامه و ابزار استاندارد در تمامی رشته ها,طراحی پرسشنامه

ترم آخر

آزمون,طراحی پرسشنامه,روانشناسی,مدیریت,پرسشنامه استاندارد,پرسشنامه رایگان,مشاوره آماری ,سایت پرسشنامه,نرم افزار رایگان روانشناسی,سفارش

خانه / فروشگاه / پرسشنامه / پرسشنامه عوامل تاثیرگذار بر توسعه مهارت های کارآفرینی

پرسشنامه عوامل تاثیرگذار بر توسعه مهارت های کارآفرینی

هدف: ارزیابی عوامل تاثیرگذار بر توسعه مهارت های کارآفرینی از دیدگاه دانشجویان (عوامل شخصیتی، عوامل محیطی، عوامل آموزشی، روحیه کارآفرینی)

تعداد سوال: 57

تعداد بعد: 4

شیوه نمره گذاری: دارد

تفسیر نتایج: دارد

روایی و پایایی: دارد

منبع: دارد

نوع فایل: Word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 3900 تومان

خرید فایل

هدف: بررسی عوامل موثر بر همکاری دانشگاه و صنعت (عوامل مالی، عوامل فرهنگی و اجتماعی، عوامل آموزشی، عوامل مدیریتی، عوامل ساختاری)

پرسشنامه عوامل تاثیرگذار بر توسعه مهارت های کارآفرینی

توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.

مطالب مرتبط:

1- پرسشنامه بررسی عوامل تاثير گذار بر توسعه کارآفرینی دیجيتالی

2- پرسشنامه کارآفرینی

3- پرسشنامه موانع بر فعالیتهای مؤثر كارآفرينی زنان

4- پرسشنامه نگرش به کسب و کار در دانشجویان

5- پرسشنامه عوامل تاثير گذار بر توسعه کارآفرینی دیجيتالی

6- پرسشنامه کارآفرینی سازمانی مارگریت هیل

برای موفقیت در کسب و کار به چه مهارتهایی نیاز دارید؟ دانستن پنج مهارت الزامی می تواند شما را بعنوان یک کارآفرین و توسعه موفقیت آمیز در بازار کسب و کار کنونی، کمک کند.

شما تصمیم گرفته اید که از طریق عملیات رقابتی شتاب آمیز ،با شرکتی که دایر می کنید،موفق شوید و رئیس خودتان باشید.به محض اینکه در منزل تان شروع به برنامه ریزی می کنید که چگونه کسب و کارتان را دایر کنید،شما کارهایی را که باید انجام دهید و آنچه را که می توانید انجام دهید،لیست می کنید.شما به خودتان می گویید که دوست دارید اندکی از هر کاری را که می توانید،از قبیل تحقیق، طراحی وبسایت، نوشتن و غیره را با تجارب قبلی خود در یک مسیر قانونی و اداری انجام دهید. اما بعداً از خودتان می پرسید،” واقعا به چه مهارتهایی نیاز دارم، تا یک کارآفرین موفق شوم”؟

اگر شما در فکر ایجاد یک کسب و کار هستید، نیازمند یکسری مهارتهای کارآفرینانه هستید تا در بازار رقابتی کنونی،موفق شوید.شما باید دارای مهارتهای اساسی لازم باشید تا توانایی شروع، توسعه، انجام امور مالی و بازاریابی کسب و کارتان را داشته باشید. تعدادی از ویژگی ها و مهارتهایی را که لازم است دارا باشید،شامل ویژگی های شخصی ، مهارت های کسب و کار و صلاحیت های مدیریتی می باشند. در حالی که ممکن است، اکنون همه آنها را دارا نباشید،ولی پنج مهارت پایه و اساسی وجود دارد که برای پیشبرد هر کسب و کاری،باید آنها را دارا باشید.

این پنج مهارت عبارتند از:

  1. مهارتهای بازاریابی و فروش

فروش و بازاریابی دو مهارت بسیار مهم هستند که باید در هنگامی که برنامه ریزی شروع کسب و کارتان را انجام می دهید،بلد باشید.یک کسب و کار بدون مشتری ،هیچ است. ممکن است تجملی ترین کامپیوتر را با آخرین نرم افزارهای گرافیکی داشته باشید،اما اگر کسی درب شما را نزند تا طراح گرافیکی شما را بکار بگمارد،بهتر است که مجددا فکر کنید که چرا در این کسب و کار هستید. شاید بهتر باشد که در یک شرکت استخدام شوید. برای داشتن عایدی و سود،شما باید مشتری داشته باشید.برای داشتن مشتری،شما باید توانایی به بازار بردن کسب و کارتان را داشته باشید و دارای مهارتهایی جهت رسیدن به فروش باشید.

همچنانکه کسب و کارتان را برنامه ریزی می کنید باید شروع به فکر کردن کنید که چگونه می توانید به مخاطبان هدف و مردمانی که ممکن است به محصولات و خدمات شما نیاز داشته باشند، برسید. اینها مستلزم شناخت مفهوم بازاریابی و بکارگیری ابزاری است که بودجه شما اجازه استفاده از آنها را می دهد.شما باید دارای استعدادی برای شناخت آنچه که مردم می خواهند، فهرست کردن خواسته های آنان و رفتار متقابل مناسب با آنها، باشید.  

داشتن مهارت های ارتباطی شفاهی و نوشتاری برای کمک به فروش محصولات و خدمات ،شدیدا موثر و مفید خواهد بود(مخصوصاً اگر که یک کارآفرین تنها هستید که همه چیز را خودتان انجام می دهید). شما بوسیله صحبت کردن با مردم و ارائه کسب و کارتان به آنها، نیازمند ایجاد آوازه در مورد کسب و کارتان هستید.شما نیاز دارید که آگهی تبلیغاتی،مقالات قابل چاپ در نشریات و داستان ایده های خود در خصوص کسب و کارتان را بنویسید.شروع یک کسب و کار،زمانی است که از خودِ ترسو و کمرو ،خارج و اقدام مخاطره آمیز خود را در بازار پرتکاپو ارائه کنید. این تنها راهی است که می توانید موفق شوید.

2.دانش مالی

شما در کار تجارت هستید تا پول دربیاورید.بنابراین،مهمترین مهارتی را که باید داشته باشید،توانایی سروکار داشتن با پول است.این شامل دانستن چگونگی بسط سرمایه شروع و راه اندازی کسب و کاری است که دارید،خرج کردن،فقط در زمانی که نیاز است و راضی بودن به تجهیزات و تدارکاتی که اکنون دارا هستید. همچنین شما نیازمند شناخت بهترین ساختار تعیین ارزش برای کسب و کارتان، بمنظور بدست آوردن بهترین روش برگشت برای محصولات و خدمات خود هستید.

موفقیت در کسب و کار محدود به افرادی نیست که دارای سرمایه زیادی در مرحله شروع کسب و کار هستند. نگاهی به کسانی بیندازید که با بیش از 100 میلیون دلار سرمایه گذاری،شکست خورده اند.آنها حتی اگر در پول غوطه ور می شدند عاقبت باز هم، شکست می خوردند می خوردند،زیرا قادر به مدیریت درست پول خود نبودند. آنها با اثاثیه اداری تکنولوژی پیشرفته و دادن هواپیماهای جت تجملی به مدیران عامل خود،اسراف کردند و در کمتر از یک سال،پول خود را به اتمام رساندند.

اگر توانایی مدیریت جریان نقدی پول خود را در هنگامی که کسب و کار دایر می شود را دارید ،قادر خواهید بود بالا و پایین شدنهای بکارگماریهای خود را نجات دهید.نکته مهم این است که همواره بر نتیجه کار تمرکز داشته باشید. همواره برای هر خرجی،از خودتان بپرسید: ” این چقدر بر نتیجه کار اثر خواهد گذاشت؟” اگر به لحاظ مالی چیزی به کسب و کارتان ندهد،بهتر است که قبل از باز کردن کیف تان، مجددا فکر کنید.

3.مهارتهای خودانگیزشی

به عنوان یک کارآفرین، شما دارای تجملات مدیران و دیوان سالاران نیستید تا این تجملات به شما بگوید که لازم است چه کاری را انجام دهید.همه چیز،از تفکر درباره سرمایه گذاری در کسب و کار، تا توسعه محصول،شناخت چگونگی بدست آوردن مشتری و مانند اینها بر دوش شماست.فقط شما برنامه ها را بوجود خواهید آورد و وقتی که موقعیت تغییر یابد،آنها را تغییر خواهید داد.شما نیازمند این هستید که به اندازه کافی زیرک باشید که بدانید چه موقع باید به جلو بروید و چه موقع توقف کنید.

برای موفقیت در کسب و کار،شما باید با یک هدف مطلوب واضح در ذهن تان،یک خودآغازگر باشید. شما باید به خودتان و ایده هایتان اعتماد و اطمینان داشته باشید. مهمتر اینکه شما باید راغب به تمرکز بر روی انرژی خود و کار سخت در مسیر هر گامی که بنگاه تان را به سمت موفقیت سوق می دهد،باشید. مخصوصا اگر که در خانه کار می کنید،این دوبرابر مشکل تر است که حالت کار را پیدا کنید: بعضی مواقع،تلویزیون آنقدر وسوسه برانگیز است که بسیار سخت است که از لباس خواب خارج شوید و شروع به تایپ کامپیوتری نمایید. بنابراین شما باید دارای انگیزش و تعهد بالایی باشید که شما را ترغیب به برداشتن گامهای لازم برای تبدیل رویای تان درخصوص یک کسب و کار موفق به واقعیت کند.

4.مهارتهای مدیریت زمان    

توانایی برنامه ریزی روزتان و مدیریت زمان،به خصوص برای یک کسب و کار خانگی بسیار مهم است. وقتی که در صبح،از خواب بلند می شوید،باید دارای ایده روشنی در خصوص کارهایی که در طی روز انجام خواهید داد،باشید.مخصوصا اگر کسب و کار یک نفره ای را به پیش می برید،شما باید توانایی انجام وظایف چندگانه ای را داشته باشید،در شروع کار و تا قبل از ظهر باید تمام مکاتبات و ایمیل ها را تایپ کنید،تلفنهای مربوط به فروش را در بعد از ظهر بزنید،قبل از اتمام ساعات کار، وظیفه دفترداری و حسابداری را انجام دهید.تصور کنید که اگر شما محصولاتی را به فروش می رسانید و هنوز باید آن محصولات را بوجودآورید،انتقال دهید و سفارشات را تکمیل کنید،با عجله به بانک بروید. مشاغل زیادی برای یک کار خانگی وجود دارد! نه،شما یک سوپرمن نیستید.فقط شما باید بدانید که چگونه وقت را مدیریت کنید و وظایف را اولویت بندی کنید.

یکی از مشکلات کار خانگی این است که به نظر نمی رسد شما هیچوقت توقف کرده اید. بسادگی کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد که به نظر نمی رسد،کار متوقف شده است.بخشی از مهارتهای مدیریت زمان این است که بدانیم چه موقع کار را متوقف و چه موقع آن را ترک کنیم، و شروع به انجام دادن دیگر نقش هایمان در خانواده به عنوان، شوهر، زن،مادر و پدر نماییم.شما باید این توانایی را داشته باشید که وظایف زندگی خانوادگی خود را از وظایف کاری جدا نمایید و بتوانید تعادلی مابین اینها بوجود آورید.

5.مهارتهای اداری

اگر از عهده بکارگماری یک دستیار برآیید،که فضای اداری ، فایل نامه ها و ایمیل های شما را سازماندهی کند،خوشبخت خواهید بود! بهرحال،اغلب کارآفرینان در مرحله راه اندازی نمی توانند چنین تجملاتی را دارا باشند! گذشته و علاوه بر وظایف مدیریتی،بازاریابی و برنامه ریزی کسب و کار،شما نیازمند دارا بودن مهارتهای اداری هستید.شما نیاز دارید که اعلام وصول ها را بایگانی کنید،بطوری که در زمان محاسبه مالیات مجبور به سفر جهنم نشوید.شما نیازمند انجام تمام کارها بر اساس ضوابط صدور صورتحساب،پرینت فاکتورها، جمع آوری پرداختها، و مدیریت درآمدها هستید.

شروع یک کسب و کار،اصلا ساده نیست،حتی اگر دارای سوابق و تجارب کاملی باشید و تمام مهارتهای فوق الذکر را دارا باشید. دارا بودن تمام مهارتهای الزامی و ویژگیها،هم تضمینی برای موفقیت در کسب و کار نیست. اما در نهایت، داشتن این مهارتهای اساسی ،درد و محنت شروع کسب و کار را تقلیل می دهد،و به شما شانس بزرگتری را برای رشد و پیشرفت می دهد.  

درباره ترم آخر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *