هدف: ارزیابی سبک زندگی دیجیتالی خانواده های ایرانی و عوامل موثر بر آن (سبک زندگی دیجیتالی، شناخت دیجیتالی شدن، ساختار اجتماعی با دیجیتالی شدن، تبدیل دیجیتالی شدن به هنجار درونی، هماهنگی فرهنگ دینی خانواده ها با دیجیتالی شدن)
تعداد سوال: 49
تعداد بعد: 6
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر نتایج: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: Word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 6500 تومان
پرسشنامه سبک زندگی دیجیتالی خانواده های ایرانی و عوامل موثر بر آن (خادمیان و حسینی، 1394)
توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.
مطالب مرتبط:
۱- پرسشنامه سبک زندگی کارآمدی وزن کلارک و همکاران (WEL)
۲- پرسشنامه سبک زندگی ارتقاء دهنده سلامت والکر
5- پرسشنامه سبک زندگی نوین رسول زاده اقدم و همکاران (1394)
6- پرسشنامه سبک زندگی زوجین با رویکرد اسلامی (حیرت و همکاران، 1393)
تعریف سبک زندگی دیجیتال
زندگی دیجیتال و به تبع آن فضای مجازی دربردارنده فرصتهای زیادی است که خیلی اوقات از آن غفلت می شود. این فضا تنها برای سرگرمی نیست. تافلر معتقد است: “این نگرانی عمومی که کامپیوترها و ارتباطات راه دور ما را از تماس رو-در-رو محروم میسازد و روابط انسانی را به صورت با واسطه در خواهند آورد یک نگرانی نابخردانه و سادهلوحانه است. در واقع ممکن است عکس آن اتفاق افتد. با اینکه برخی روابط اداری و کارخانهای احتماال کاهش خواهد یافت، اما پیوندهای موجود در خانه و در جامعه محلی را بخوبی میتوان بوسیله این تکنولوژیها تقویت کرد. کامپیوترها و ارتباطات میتوانند به ایجاد یک جامعه محلی کمک کنند. تکنولوژیهای جدید با فراهم آوردن امکان کار در خانه برای عده زیادی از افراد )یا کار در کارگاههای مجاور محل سکونت( میتوانند محیط خانوادگی گرمتر و صمیمانهتر و روابط همسایگی و محلی بارورتری ایجاد کنند”)تافلر، 510 :1610(. دیجیتالی شدن چیست؟ در زبان انگلیسی این E تعبیری رواج یافته است که می گویند »اِ )منظور الکترونیک( برای همه چیز«. این عبارت کنایه از فرایندی است که جامعهشناسان از آن به »دیجیتالیشدن« یا »الکترونیکی«شدن مینامند. الکترونیکی یا دیجیتالی شدن فرایندی است که انسان از طریق ابزارها، فنون و رسانههای دیجیتالی مانند شبکه اینترنت و رایانه به تولید، تکثیر، اشاعه و انتشار نمادها و معانی میپردازد و از طریق آنها زندگی خود را سامان و معنا میبخشد. در نتیجه رشد و گسترش رسانههای دیجیتالی و الکترونیکی و افزایش کاربرد آنها در تمام ابعاد زندگی روزمره ـ از فعالیتهای تجاری بزرگ بانکی، خرید و فروش رایانهای و آموزش از راه دور رایانهای گرفته تا آشپزی و کارهای جزئی درونخانه ـ فرایند دیجیتالیشدن نیز گسترش یافته است و در حال تغییردادن عادات بنیادین ما در زمینههای مختلف فعالیتهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است. برای مثال، در آموزش، دانشآموزان و دانشجویان، متقاضی استفادة هرچه بیشتر تکنولوژیهای آموزشی دیجیتالی هستند و کالسهای بدون تصویر و صدا و بدون کاربرد پاور پوینت برای آنها ماللآور، و بهتر است بگوییم غیرقابل تحمل شده است. در آشپزخانهها نیز سالهاست که »ماکرویو و ماشین لباسشویی و دیگر وسایل کامالً مجهز به برنامهها و دستورهای از پیش تعیین شده کامپیوتری برای انجام فعالیتهای خود شدهاند و دیگر نیازی به تنظیم دستی آنها نیست.