هدف: ارزیابی نقش رسانه ملی در رفع توسعه نیافتگی اجتماعی ایران از دیدگاه صاحبنظران (عدم توجه دست اندرکاران رسانه ملی به توسعه اجتماعی در تولید برنامه ها، نقش رسانه ملی در گسترش توسعه اجتماعی، عدم انجام بسترسازی لازم برای طرح مفهوم جامعه مدنی در رسانه ملی)
تعداد سوال: 18
تعداد بعد: 3
شیوه نمره گذاری: دارد
منبع: محقق ساخته (سفارش)
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 28000 تومان
پرسشنامه نقش رسانه ملی در رفع توسعه نیافتگی اجتماعی
توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.
همانگونه که در قسمت مقدمه نیز اشاره شد برنامه توسعهای پس از دهه هفتاد و کلیه تعاریف در توسعه اجتماعی با نگاه به عناصر انسانی در درون توسعه از نگرشهای صرفاً اقتصادی در بحث توسعه، متمایز گردیدند.برنامه توسعهای پس از دهه هفتاد و کلیه تعاریف در توسعه اجتماعی با نگاه به عناصر انسانی در درون توسعه از نگرشهای صرفاً اقتصادی در بحث توسعه، متمایز گردیدند.
استس (۲۰۰۱)، توسعه اجتماعی را یک حوزه میان رشته ای و میان بخشی در جستجوی بهزیستی مادی و اجتماعی مردم در همه سطوح جامعه تعریف می نماید. که این تعریف بیانگر دو نکته است: اول، تامین رضایت مردم در سطح حداقل نیازهای اساسی از طریق تامین آن نیازها و دوم، افزایش سطح آزادی که با رشته انتخابهایی که مردم می توانند داشته باشند اندازه گیری می شود. به زعم وی اهداف توسعه اجتماعی از طریق مشارکت مردم تا بالاترین حد ممکن در تعیین اهداف و نتایج توسعه تعقیب می شوند.
جانسون (۱۹۹۳)، توسعه اجتماعی را به معنای سرزندگی جامعه مدنی می داند. وی به افزایش ظرفیت و تنوع سازمانی، تعامل دوجانبه گروهها و منافع، مشروعیت سیاسی ارزشهای اجتماعی و فرهنگی، افزایش تعامل بین جامعه مدنی و حکومت با حفظ خوداتکایی و انسجام هردوی آنها و توازن کلی تر بین فرصتهای سیاسی و اقتصادی جامعه را توسعه اجتماعی می داند. توسعه اجتماعی از دید وی “توانایی شهروندان و منافع خصوصی آنان را تقویت می کند تا در اجرای سیاستها و تصمیم گیری ها فعالانه و موثر شرکت کنند و توسعه اجتماعی را “راهبردی ضد فقر و پیچیده و بلند مدت” می داند.