هدف: تحلیل و ارزیابی خرید و فروش تحقیق و توسعه بر توسعه محصول (خرید تحقیق و توسعه بر توسعه محصول، فروش تحقیق و توسعه بر توسعه محصول، خرید تحقیق و توسعه بر توسعه محصول با در نظر گرفتن متغیر نوآوری به عنوان متغیر تعدیل کننده، فروش تحقیق و توسعه بر توسعه محصول با در نظر گرفتن متغیر نوآوری به عنوان متغیر تعدیل کننده، توسعه محصول جدید)
تعداد سوال: 25
تعداد بعد: 5
شیوه نمره گذاری: دارد
منبع: محقق ساخته (سفارش)
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 32000 تومان
پرسشنامه زنجیره تأمین نوآوری و توسعه محصول جدید
توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.
توسعه محصول جدید چیست؟
فرایند توسعه محصول جدید شامل فعالیتها و تصمیماتی است که از مرحله ایجاد ایده تا ورود محصول به بازار را در بر میگیرد.[۱] برای اغلب شرکتهایی که میخواهند نوآور باشند و عموماً در زمینهٔ توسعه محصول جدید فعالیت میکنند، نقطه شروع، ایجاد یک فرایند توسعه محصول جدید و یا بازنگری در آن میباشد. تا به حال مدلهای متفاوتی برای فرایند توسعه محصول جدیدارائه شده است. مدلهای معرفی شده، شناسایی مشکلات در هر مرحله را ممکن میسازد. انگیزه اصلی محققان در ارائه رویکردها و مدلهای متفاوت عمدتاً بهبود مواردی مانند کنترل زمان، هزینه، کیفیت، عملکرد و در کل بهبود خروجی محصول جدید برای کسب و بهرهگیری از فرصتهای پیش رو میباشد. یکی از مهمترین چهارچوبهای ارائه شده در ارتباط با فعالیتهای توسعه محصول جدید توسط بوزآلن و همیلتون(۱۹۸۲) ارائه شده است که شامل ۷ مرحله استراتژی، تولیدایده، غربالگری ایده، تحلیل کسب و کار، توسعه، آزمون و تجاری سازی میباشد.[۲] توسعه محصول فرایندی است که در آن محصول یا خدمتی جدید به بازار عرضه می شود. موفقیت این فرایند را می توان با تعریف شاخص هایی که نشان دهنده میزان این موفقیت یا عدم موفقیت است، اندازه گیری کرد. اصطلاح توسعه محصولات جدید، هم در مورد محصولاتی که به طور کلی در دنیا جدید هستند و هم در مورد اعمال حداقل بهبود و تغییر در محصولات موجود به کار می رود. امروزه عمر بازار محصولات در حال کاهش است و پیش بینی می شود که نرخ توسعه محصولات در هر پنج سال دو برابر شود. در نتیجه، محصولات جدیدی که نیازها و خواسته های مشتریان را برآورده سازند و از آن فراتر روند، عاملی کلیدی در حفظ و بهبود مزیت رقابتی به شمار می روند.