مرجع دانلود پرسشنامه و ابزار استاندارد در تمامی رشته ها,طراحی پرسشنامه

ترم آخر

آزمون,طراحی پرسشنامه,روانشناسی,مدیریت,پرسشنامه استاندارد,پرسشنامه رایگان,مشاوره آماری ,سایت پرسشنامه,نرم افزار رایگان روانشناسی,سفارش

خانه / نرم افزار / دانلود نرم افزار آزمون رغبت سنج تحصیلی شغلی استرانگ

دانلود نرم افزار آزمون رغبت سنج تحصیلی شغلی استرانگ

software

دانلود نرم افزار آزمون رغبت سنج تحصیلی شغلی استرانگ

پرسشنامه رغبت سنج استرانگ به شما در فهم رغبت هاي شغلي تان کمک نموده  و انواع مشاغلي که احتمالاً در آنها احساس راحتي مي کنيد را به شما نشان مي دهد. در صفحات پيش رو مشاغل، فعاليت ها، زمينه هاي موضوعي و … فهرست بندي شده است که شما بايد ميزان علاقمندي، يا عدم علاقمندي خود را در قبال آن مشخص سازيد. استرانگ آزمون توانمندي نيست بلکه پرسشنامه اي در خصوص رغبت هاي شماست.

مشخصات آزمون:

فرم فارسي پرسشنامه استرانگ (حق شناس،1385) که ترجمه پرسشنامه استرانگ 2004 است  داراي 290 ماده است كه در 6 قسمت مختلف سازماندهي شده‌اند. در تمام بخشها از فرد خواسته مي‌شود كه متناسب با علاقه خود يكي از گزينه‌هاي« بسيار علاقمندم»، «علاقمندم»، «بي تفاوت»، «علاقه مند نيستم» و «اصلاً علاقمند نيستم» را انتخاب كند.

نتايج مربوط به نمرات در چند سطح ارائه مي‌شود اين سطوح عبارتند از:

1- موضوعهاي كلي مشاغل

موضوعهاي كلي منعكس كننده شش تيپ هالند مي‌باشد. اين شش تيپ عبارتند از  : واقع گرايي، جستجوگري،

هنري ، اجتماعي ، متهور و قراردادي . نمرات اين مقياسها يك تصوير كلي و وسيعي از رغبتهاي شغلي فرد ارائه مي‌دهد.

2- مقياسهاي رغبت اصلي

مقياسهاي رغبت اصلي در مقايسه با موضوعهاي كلي شغلي به طور خاص تري به سنجش رغبت هاي شغلي مي‌پردازند. مقياسهای رغبت اصلي با توجه به ميزان انطباق با موضوع‌هاي كلي سازماندهي شده‌اند.

3- مقياسهاي سبك فردي

مقياس هاي سبک فردي براي اندازه گيري ترجيحات مربوط به سبک هاي زندگي شغلي طراحي
شده اند. تفاوتي که مقياس هاي سبک فردي استرانگ با ساير مقياس هاي استرانگ دارند آن است که تحت عنوان دوقطبي بودن تبيين شده اند. پنج مقياس سبک فردي استرانگ عبارتند از :

1- مقياس سبك كاري ( قطب کار با افراد در مقابل قطب کار با اشياء و قطب کار با داده ها در مقابل کار با ايده ها      : افرادي كه نمره بالا (نمرهT بالاتراز 50) در اين مقياس مي‌گيرند افرادي هستند كه ترجيح مي‌دهند با افراد كار كنند تا به صورت انفرادي همچنين ترجيح می دهند با عقايد کار کنند تا داده ها.

2- مقياس محيط يادگيري ( قطب آکادميک در برابر  قطب عملي):
نمره بالا (نمرهT بالاتراز 50) در اين مقياس، رغبت هاي فرهنگي- هنري- کلامي و فعاليت هاي آموزشي و جستجوگري را منعكس مي‌كند.

3- مقياس  سبك رهبري ( قطب هدايت ديگران در مقابل هدايت ازسوي سرمشق):
نمره بالا (نمرهT بالاتراز 50) در اين مقياس، منعكس كننده‌‌ي اين است كه فرد علاقه به رهبري و مديريت ديگران دارد تا هدايت شدن از سوي ديگران.

4- مقياس ريسك پذيري ( قطب شانس در برابر قطب ايمن ):
افرادي که دراين مقياس نمره بالا  (نمرهT بالاتراز 50)  مي گيرند فعاليت‌هاي پرخطر و بي پروا را نسبت به فعاليتهاي ايمن ترجيح مي دهند.

5- مقياس جهت گيري گروهي قطب کار به صورت گروهي در برابر قطب کار به صورت انفرادي) :
افرادي که دراين مقياس نمره بالا  (نمرهT بالاتراز 50 )مي گيرند فعاليتهاي گروهی را نسبت به فعاليتهاي انفرادي ترجيح مي دهند .

از پرسشنامه استرانگ چه اطلاعاتي دريافت مي کنيم؟

پس از نمره گذاري پرسشنامه استرانگ و مشخص شدن نمره آزمودني، الگوي رغبت آزمودني با توجه به بالاترين نمره فرد در دو مجموعه از مقياسهاي استرانگ تعيين مي شود.

کد موضوعهاي کلي: به منظور تعيين کدآزمودني براي موضوعهاي كلي، حرف اول موضوعهايي که فرد در آن بالاترين نمره را گرفته است در نظرگرفته مي شود. اين که چند حرف به کد مربوطه افزوده شود (که برحسب توافق کلي حداکثر سه حرف است) به قضاوت مشاور شغلي بستگي دارد.  به عنوان مثال چنانچه بالاترين نمره فرد در موضوعهاي
واقع گرايي- قراردادي- جستجوگري باشد کد آزمودني با سه حرف” و ق ج” مشخص مي شود.

کد مقياسهاي رغبت اصلي: از آنجا که استرانگ داراي 30 مقياس رغبت اصلي است اما  در نيمرخ فرد صرفا 5 مقياس رغبت اصلي که در آنها بيشترين نمرات را احراز نموده است مشخص مي شود.  مقياسهاي رغبت اصلي که آزمودني در آنها داراي رغبت بسيار بالا و بالا بوده است،  معمولاً در يک، دو يا سه موضوع کلي دسته بندي مي شود . به عنوان مثال اگر دو مورد از پنج مقياس رغبت اصلي كه در آنها فرد بالاترين نمره را كسب كرده مربوط به موضوع واقع گرايي و دو مورد مربوط به موضوع قرارداري ويك مورد مربوط به موضوع جستجوگري باشد، كد مقياسهاي رغبت اصلي به صورت “و ق ج ” خواهد بود .

مقياسهاي سبك فردي: در مورد مقياسهاي سبك فردي نيازي به ارائه كد نيست. تنها الگوي رغبت آزمودني در هريك از مقياسهاي سبك فردي شرح داده مي شود. به عنوان مثال در مقياس سبک کاري با توجه به نمره آزمودني مشخص مي کنيم که آزمودني کار با افراد را ترجيح مي دهد يا با اشياء و يا در مقياس سبک رهبري با توجه به نمره آزمودني مشخص مي کنيم که فرد تمايل به رهبري و هدايت ديگران دارد يا نه.

همین الان دانلود کنید

قیمت: رایگان

دانلود رایگان

درباره ترم آخر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *