هدف: ارزیابی موانع مشارکت زنان در فعالیت های ورزشی (موانع اجتماعی، موانع شخصی، موانع خانوادگی، موانع امکاناتی و اقتصادی، موانع فرهنگی)
تعداد سوال: 30
تعداد بعد: 5
شیوه نمره گذاری: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 3500 تومان
مطالب مرتبط:
1- پرسشنامه راهکارهای توسعه گردشگری ورزشی
2- پرسشنامه انگیزه حضور تماشاگران در مسابقات ورزشی
3- پرسشنامه عوامل مؤثر بر حضور تماشاگران لیگهای برتر
4- پرسشنامه کیفیت خدمات ورزشی لیو (۲۰۰۸)
5- پرسشنامه ارزیابی قابلیتهای یادگیری سازمانی گومز و همکاران (OLC) فدراسیونهای ورزشی ایران
ترم آخر: پرسشنامه و ابزارهای پژوهشی استاندارد درتمامی رشته ها
پرسشنامه موانع مشارکت زنان در فعالیت های ورزشی
توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.
ورزش زنان شامل همه مسابقات خاص زنان چه در شکل حرفهای، آماتور یا ورزش همگانی در تمام رشتههای ورزشی میشود. مشارکت زنان در ورزش درقرن بیستم میلادی، به ویژه در اواخر آن افزایش چشمگیری یافت. این افزایش تحت تأثیر تغییرات فرهنگی جامعه بود که بر برابری جنسیتی تأکید داشت.
در دنیای امروز شاید هیچ رشته ورزشی که زنان در آن مشارکت نورزند یا آن که ورزش ویژهای برای زنان تلقی شوند یافت نگردد، اما میزان این مشارکت در هر رشته ورزشی و هر کشور تفاوت دارد.
فرهنگ برخی از کشورها (بیشتر کشورهای اسلامی) محدودیتهایی را برای حضور زنان در بعضی از رشتهها به همراه دارد و نیز میزان مشارکت و علاقه آنان در برخی از رشتههای ورزشی مانند بوکس، کشتی، وزنهبرداری و انواع فوتبال بسیار کمتر از همبازیان مرد خود است. در مقابل در تعدادی از ورزشها مانندتنیس، ژیمناستیک، پاتیناژ نمایشی و والیبال ساحلی ورزشکاران زن اهمیت بیشتر یا حداقل برابری با همتایان مرد خود یافتهاند. تعداد دیگری از رشتههای ورزشی نیز مانند نتبال و سافتبال به ورزشهایی زنانه معروف شدهاند.
ازجملهٔ این موانع میتوان به مواردِ زیر اشاره کرد:[۲]
- موانع فرهنگی و دینی: همچون ترس از آسیب رسیدن به ارزشهای فرهنگی و دینی و عدم اعتمادبهنفس، تصور کمبودِ وقت برای بانوان، نداشتنِ انگیزههای لازم و خجالتی بودن.
- موانع اجتماعی: همچون ضعف در اطلاعرسانی، پیشبینی نکردنِ برنامههای مفرح، بیتوجهیِ برخی مسئولان و کمبودِ الگوهای موفق.
- موانع خانوادگی: از جمله مخالفتِ والدین یا همسر، ترسِ والدین از اُفتِ تحصیلی فرزندان و آشنا نبودنِ اعضای خانواده با ورزش.
- نبود یا کمبودِ امکانات: همچون دسترسی نداشتنِ آسان و سریع به امکانات و نامناسب بودنِ وقتِ اماکن ورزشی برای بانوان.