هدف: بررسی عوامل موثر بر انتقال فناوری (مدیریت موثر و کارا در انتقال فناوری، همکاری های نزدیک بین مراکز تحقیقاتی و صنایع در انتقال فناوری، توجه به فعالیت های تحقیق و توسعه در انتقال فناوری، دسترسی به بازار کافی در انتقال فناوری، حمایت های موثر دولت در انتقال فناوری، قابلیت های خوب و ظرفیت جذب کشور گیرنده فناوری درانتقال فناوری، تمایل و توانایی انتقال دهنده وگیرنده فناوری درانتقال فناوری، سیاست توسعه صادرات در انتقال فناوری)
تعداد سوال: 23
تعداد بعد: 8
شیوه نمره گذاری: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 3500 تومان
توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.
مطالب مرتبط:
۱- پرسشنامه عوامل موثر بر استفاده دانشجویان از فناوری اطلاعات و ارتباطات
۲- پرسشنامه رابطه فناوری اطلاعات و توانمندسازی کارکنان
۳- پرسشنامه زمینه های توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات
۴- پرسشنامه نگرش نسبت به فناوری های عمومی ادیسون و جیسلر
۵- پرسشنامه نقش چابکی فرایند کسب وکار بر قابلیت های IT و عملکرد های سازمانی
6- پرسشنامه میزان مهارت دانشجویان در استفاده از فناوری اطلاعات
ترم آخر: سایت پرسشنامه های استاندارد
پرسشنامه عوامل موثر بر انتقال فناوری
تعریف فناوری
فناوری یا تکنولوژی (به انگلیسی: Technology) دانش – مهارتی است برای ساختن افزار (نرم یا سخت). این دانش-مهارت ممکن است پیچیده یا ساده، شخصی یا شایع، جدید یا قدیمی و… باشد. فن آوری یا تکنولوژی بخشی از فرهنگ است. اطلاق فن آوری به پدیدهٔ بیرونی مجازی است. (مثل اینکه به یک دستگاه رایانه، تکنولوژی اطلاق کنیم)[۱] در واقع شگردها و به کاربردن ابزارها، دستگاهها، مادهها و فرایندهای گره گشای دشواریهای انسان است. فناوری فعالیتی انسانی است و از همین رو، از دانش و از مهندسی دیرینه تر میباشد.
تکنولوژی ریشه یونانی دارد و از دو واژهالگو:Techneوالگو:Logic تشکیل شده است.الگو:Techne به معنای هنر، مهارت و آن چیزی است که آفریدهٔ دست انسان است و در مقابل الگو:Arche به معنای آفریدهٔ خدا است. الگو:Logie یا الگو:Logic در یونان قدیم به معنی دانش و خِرد به کار رفتهاست. به این ترتیب میتوان گفت کهتکنولوژی به معنای آمیزهٔ هنر و مهارت با دانش است. میتوان گفت کهانسان خردمند در تعامل با طبیعت به قوانین عام آن دست مییابد و با بازآفرینی این قوانین توسط علم و دانش در محیط و شرایط دلخواه کاربردهای مورد نظر خود را ایجاد مینماید.[۲]