هدف: سنجش شدت نیاز فرد به موفقیت، تعلق اجتماعی و قدرت
تعداد سوال: 12
تعداد بعد: 3
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر: دارد
روایی و پایایی: دارد
منابع: دارد
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 2400 تومان
پرسشنامه نیاز، استیرز و پورتر 1979 (مبتنی بر نظریه مک کللند)
بيشتر دانشمندان و نويسندگان سعي کردهاند تعريف جامع و کاملي از موفقيت ارايه دهند تا مورد استفاده همگان قرارگيرد، اما شمار فراوان اين تعاريف خود موجب شده است که تا به حال توصيف دقيق و مشخصي از اين کلمه در دست نباشد و در واقع ندانيم که موفقيت چيست و ما دستيابي به چه چيزهايي را موفقيت ميناميم.
يکي از دلايل عمده ي تعدد تعاريف موفقيت، برداشتهاي گوناگوني بوده که از اين مفهوم شده است. بسا افرادي که به دليل دستيابي به خواستههايشان، خود را موفق و کامياب ميپندارند، امّا اين موفقيت از نظر ديگران چندان ارزش و اعتباري ندارد و يا افرادي هستند که احساس ميکنند، موفق شدهاند ولي وقتي به دقت درخصوص آن تفکر ميکنند، ميبينند آن موفقيتي که فکر ميکردند نيست. بنابراين موفقيت امري نسبي بوده و هرگز تعريف واحدي ندارد.
«آرامش و اطمينان، بهترين موفقيت است»…
در نظر اکثريت مردم فرد موفق کسي است که به آرزوهاي خود رسيده و در درون احساس رضايت خاطر دارد، که اين خود حاصل تلاش و کوشش مداوم در زندگي ميباشد. البته اين را هم بايد دانست که هيچکس واقعاً موفق نيست، مگر آنکه خوشبخت باشد و خوشبخت کسي است که کاري مفيد و با ارزش انجام دهد.
ميتوان گفت موفقيت به مفهوم برخورداري از بسياري مواهب است، از جمله رفاه نسبي در زندگي، کسب احترام، بزرگي و عزّت در محيط کار و در عرصه ي اجتماع، رهايي از نگراني، سرخوردگي و شکست. موفقيت يا کاميابي هدف زندگي است، هر انساني خواهانموفقيت بوده و طالب بهترين چيزهايي ميباشد که از روزگار ميتواند بهدست آورد.
موفقيت، جريان مداومي است که ضمن آن مشتاق و آرزومند توفيقهاي بيشتري هستيم و در واقع راه موفقيت هميشه در دست ساختن است.
موفقيت پيش رفتن در مسير است، نه به نقطهي پايان رسيدن.