مرجع دانلود پرسشنامه و ابزار استاندارد در تمامی رشته ها,طراحی پرسشنامه

ترم آخر

آزمون,طراحی پرسشنامه,روانشناسی,مدیریت,پرسشنامه استاندارد,پرسشنامه رایگان,مشاوره آماری ,سایت پرسشنامه,نرم افزار رایگان روانشناسی,سفارش

خانه / فروشگاه / پرسشنامه / پرسشنامه متوسط سن شروع قاعدگی و عوامل موثر برآن در دختران

پرسشنامه متوسط سن شروع قاعدگی و عوامل موثر برآن در دختران

هدف: تعیین متوسط سن شروع قاعدگی و عوامل موثر برآن در دختران (خانه دار بودن یا نبودن مادر، وضعيت اقتصادي – اجتمـاعي، وضعیت بهداشتی، وضعیت فعالیت بدنی، وضعیت روحی – روانی)
تعداد سوال:20
تعداد بعد: 5
شیوه نمره گذاری: دارد
منبع: محقق ساخته
نوع فایل: word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 14000 تومان

خرید فایل

Desc (1)

پرسشنامه متوسط سن شروع قاعدگی و عوامل موثر برآن در دختران

توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.

سن شروع قاعدگی

سن شروع پریودهای ماهانه به طور دقیق قابل پیش‌بینی نیست، اما در اغلب موارد تابع الگوی خانوادگی است، یعنی اگر پریود مادر زود شروع شده باشد، این احتمال وجود دارد که فرزند دختر هم زود پریود شود.
دیرتر شروع شدن عادت ماهیانه به عواملی دیگر هم بستگی دارد، مثل لاغری شدید، کم‌خوری عصبی (آنورکسیا)، ورزشکار بودن (ورزش شدید و دائمی)، استرس‌های شدید یا بعضی بیماری‌های خاص.
مطالعات نشان می‌دهند که زنانی که در سن کم‌تر از 12 سالگی برای اولین بار عادت ماهانه را تجربه کرده‌اند، با احتمال بالاتری صاحب فرزند دختر می‌شوند. دلیل، تفاوت میزان هورمون‌های زنانه در بدن این زنان است.
جنسیت جنین، اغلب موضوع جذابی برای والدین و اطرافیان آن‌ها است. اما آیا قبل از شکل‌گیری جنین می‌توان حدس زد که زنی دختر به دنیا خواهد آورد یا پسر؟
بر اساس مطالعات جدید، به نظر می‌رسد که این حدس چندان هم غیرممکن نیست.
زنانی که در سن کم‌تر از 12 سالگی برای اولین بار عادت ماهانه شده‌اند، با احتمال بالاتری صاحب فرزند دختر می‌شوند
گروهی از محققان ژاپنی، ارتباطی بین جنسیت جنین و سنی که مادر برای اولین بار عادت ماهانه را تجربه کرده، یافته‌اند.
این محققان در مطالعه خود از 10 هزار زن، سنی را که در آن برای اولین بار عادت ماهانه شده اند و جنسیت فرزندشان را پرسیدند. نتایج مطالعه نشان می‌داد که فرزند 46 درصد از زنانی که در سن 10 سالگی برای اولین بار عادت ماهانه را تجربه کرده بودند،‌ پسر است.
احتمال پسردار شدن وقتی سن اولین تجربه عادت ماهانه در زن به 12 سال می‌رسید،‌ به 50 درصد و وقتی سن اولین عادت ماهانه مادر به 14 می‌رسید، به 53 درصد افزایش می‌یافت.
برای مقایسه بهتر نتایج مطالعه را در جدول می‌بینیم:
سن اولین عادت ماهانه مادر      احتمال پسردار شدن
…………………………………………………….
10  سالگی                                 46 درصد
***
12  سالگی                                 50 درصد
***
14 سالگی                                  53 درصد
مطالعات قبلی نشان داده‌اند که میزان هورمون زنانه اوسترادیول در زنانی که قبل از سن 12 سالگی برای اولین بار عادت ماهانه را تجربه می‌کنند،‌ بالاتر است. شاید همین امر باعث از بین رفتن خود به خودی نطفه‌های پسر در بدن این زنان شود.
به اعتقاد والری گرانت از دانشگاه اوکلند نیوزلند،‌ نتایج به دست آمده از این مطالعه قابل باور و پذیرفتنی است، زیرا ما می‌دانیم که جنین‌های پسر نسبت به عدم تعادل در هورمون‌ها آسیب‌پذیرتر از جنین‌های دختر هستند.
این محققین چنین نتیجه می‌گیرند که زنانی که در سن کم‌تر از 12 سالگی برای اولین بار عادت ماهانه شده‌اند، با احتمال بالاتری صاحب فرزند دختر می‌شوند.

درباره ترم آخر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *