مرجع دانلود پرسشنامه و ابزار استاندارد در تمامی رشته ها,طراحی پرسشنامه

ترم آخر

آزمون,طراحی پرسشنامه,روانشناسی,مدیریت,پرسشنامه استاندارد,پرسشنامه رایگان,مشاوره آماری ,سایت پرسشنامه,نرم افزار رایگان روانشناسی,سفارش

خانه / فروشگاه / پرسشنامه / پرسشنامه میانجی گری درمانی همسر آگر و توماس (STMI)

پرسشنامه میانجی گری درمانی همسر آگر و توماس (STMI)

هدف: سنجش توان بالقوه ی زوجین برای عمل نمودن به مثابه ی یک میانجی گر تغییر درمانی برنامه ریزی شده (درمانگر-میانجی گر (T-M)، میانجی گر (M)، میانجی گر – فرد هدف (M-TP)، فرد هدف (TP))

تعداد سوال: 43
تعداد خرده مقیاس: 4
شیوه نمره گذاری و تفسیر: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 3400 تومان

خرید فایل

Desc (1)

مطالب مرتبط:

۱- پرسشنامه کیفیت ارتباط زوجین (بر اساس چاچوب نظری مبلر- نانالی و اکمن)

۲- مقیاس رضامندی زناشویی اسلامی

۳- مقیاس ازدواج موفق (شاخص رضایت زناشویی)

۴- پرسشنامه شاخص رضایت زناشویی

۵- پرسشنامه رضایت زناشویی – فرم بلند انریچ

۶- پرسشنامه رضایت زناشویی انریچ (فرم کوتاه ۴۷ ماده ای)

۷- مقیاس رویدادهای ارتباطی کینگ و کریستنسن (RES)

8- مقیاس افتراق معنایی نقش های جنسیتی هافنر (SDSR)

9- پرسشنامه نیازهای صمیمیت زناشویی باگاروزی

۱۰- پرسشنامه شادی و نشاط

۱۱- پرسشنامه تجربه های اوج (شادی های عمیق)

۱۲- مقیاس شادمانی زناشویی آزرین (MHS)

13- مقیاس جایگزین های زناشویی ادری (MAS)

پرسشنامه میانجی گری درمانی همسر آگر و توماس (STMI)

تعریف میانجی گری

میانجی‌گری فعالیتی است که طی آن فردی بی‌طرف (میانجی) به دو طرفِ درگیر در یک اختلاف کمک می‌کند تا در آن موضوع به یک توافق دوجانبه دست پیدا کنند.

برای میانجی‌گری این شرایط باید وجود داشته باشند:

  • وجود اختلاف نظر بین دو طرف
  • خواست واقعی هر دو طرف برای یافتن یک راه حل قطعی برای موضوع مورد اختلاف و آمادگی بحث در مورد خواسته‌ها و اهداف خود.
  • تصمیم دو طرف برای دستیابی به یک نتیجه قطعی با کمک یک طرفِ سوم بی‌طرف و مستقل که به هیچ‌یک از طرف‌های درگیر وابستگی ندارد.
  • تصمیم دو طرف برای پذیرش نتیجهٔ پایدار، و ترجیحاً شکل‌گیری یک توافق دوجانبهٔ بلندمدت.

شکل معمول توافقات ناشی از میانجی‌گری، توافق طرف‌های درگیر روی طرحی پیشنهادی است که با کمک میانجی تهیه می‌شود. البته ممکن است میانجی نقش مستقیمی در تنظیم این طرح داشته باشد یا نداشته باشد؛ برخی میانجی‌ها ترجیح می‌دهند فقط طرفین اختلاف نظر را راهنمایی کنند تا خودشان به توافق نهایی دست پیدا کنند. البته لازم به ذکر است که موافقت طرفین دعوا برای میانجی‌گری، آنها را ملزم به پذیرش توافق پیشنهادی از سوی میانجی نمی‌کند.

فرآیند میانجی‌گری اگرچه ساختار یا روش‌های از پیش‌تعیین‌شده ندارد، اما برخی ویژگی‌های مشترک در چنین فرآیندهایی دیده می‌شوند:

  • شفاف‌سازی خواسته‌ها و اهداف دو طرف
  • تبدیل برآوردهای ذهنی و درونی طرفین به مقادیر عینی و قابل لمس
  • ارائهٔ مجموعه‌ای از راه‌حل‌های ممکن به طرفین
  • جمع‌آوری و خلاصه کردن نتایج بحث‌ها در پیش‌نویس توافق (معمولاً به صورت نوشتاری)
  • رسمیت بخشیدن به توافق حاصل شده

میانجی‌ها آزادند به سبک و سیاق خود میانجی‌گری کنند و این روش‌ها را بر مواردی که صحیح می‌دانند اعمال کنند. روش مورد استفادهٔ هر یک از میانجی‌ها ممکن است با مطالب کلی‌ای که اینجا مطرح می‌شود متفاوت باشد. این صفحه سیاست رسمی ویکی‌پدیا نیست و میانجی‌ها ملزم به رعایت این روش‌ها نیستند.

نقش میانجی‌ها در ویکی‌پدیا بسیار کمتر از نقش داوران حساسیت‌برانگیز است، چون میانجی‌ها به پیشرفت یک گفتگوی داوطلبانه کمک می‌کنند، در حالی که داوران تنها مدارک را بررسی کرده و یک حکم الزام‌آور صادر می‌کنند و حتی می‌توانند مجازات‌هایی را بر علیه کاربران تعیین نمایند.

میانجی‌گری در بهترین حالت همزمان از محتویات ویکی‌پدیا و جامعهٔ کاربران آن محافظت می‌کند. هدف از میانجی‌گری کار با کاربرانی است که با یکدیگر درگیرند تا بتوان از اطلاعات یا دیدگاه‌های هر دوی آنان استفاده کرد، و همچنین تضمین می‌کند نتیجه با تمام سیاست‌های مربوط ویکی‌پدیا مطابقت داشته باشد. در عین حال، تلاش بر این است که صلح نسبی میان طرفین درگیر برقرار شود طوری که بتوانند دوستانه با هم بحث کنند و در آینده به حل و فصل مناقشات آنان احتیاجی نباشد.

  • ساز و کار میانجی‌گری به دنبال فضایی است که کاربران در آن با شادابی در کنار هم فعالیت کنند و مقالاتی بهتر بنویسند و به درجاتی فراتر از مباحثات دو طرفه نایل شوند.
  • ساز و کار میانجی‌گری الزاما مودت و دوستی را بین دو طرف درگیر برقرار نمی‌کند اما افزایش تحمل و احترام متقابل یکی از اهداف جدی این ساز و کار است.
  • ساز و کار میانجی‌گری اتاق گفتگو برای بحث در مورد سیاست‌ها نیست. اگر در مواردی، سیاست‌های جاری ویکی‌پدیا برای حل موضوع کافی نباشد، موضوع می‌بایست به اجتماع ویکی‌پدیا ارجاع داده شود.

درباره ترم آخر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *