هدف: ارزیابی مهارت نتیجه گرایی در تفکر
تعداد سوال: 20
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر نتایج: دارد
منبع: نامشخص
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 2900 تومان
مطالب مرتبط:
۱- آزمون ارزیابی تفکرات غیر منطقی الیس (ATIB)
2- پرسشنامه سبک های تفکر استرنبرگ و واگنر(TSI) – فرم کوتاه
۳- آزمون مهارت های تفکر انتقادی کالیفرنیا (فرم ب) (CCTST)
4- پرسشنامه الکس تیمیای تورنتو (TAS) (دشواری در تشخیص و توصیف احساسات – تفکر برون مدار)
۵- پرسشنامه سبک های تفکر در مربی های ورزشی
6- پرسشنامه ارزیابی مهارت استراتژیک در تفکر
پرسشنامه ارزیابی مهارت نتیجه گرایی در تفکر
در علوم مدیریت صنعتی اولین سیستمی که باعث نظم دهی و رشد ناگهانی صنایع و شرکت ها گردید، وظیفه گرایی بود. اساس وظیفه گرایی بر این شکل گرفته بود که کل کار به فعالیت های کوچک تقسیم می شد و هر کس مسئول انجام یک وظیفه می گردید. با کوچک شدن وظایف، توان یادگیری و انجام کار توسط کارگر یا کارمند بالا می رفت و از این طریق، جهش چشم گیری در تولید و یا ارائه ی خدمات به وجود می آمد. وظیفه گرایی باعث به وجود آمدن نظم و هماهنگی می شد و مدیریت بر آن آسان بود. اما این روش اشکالات خود را به مرور نشان داد و معلوم شد که در دراز مدت باعث رکود و خمودگی در کارکنان و درجا زدن شرکت و سازمان می گردد.
بنا براین روش هایی که بر اساس نتیجه گرایی بود پا به میدان گذاشتند. دید فرایندی یکی از این روش ها است. در این روش، شخص فقط به وظیفه ی خویش نگاه نمی کند بلکه به نتیجه و خروجی کلی هم نظر دارد. و نسبت به آن احساس مسئولیت می نماید. در اکثر طرح های نوین مدیریتی و کیفیتی، نتیجه گرایی یکی از اصول خدشه ناپذیر شمرده شده است. مانند استاندارد مدیریتی ایزو، جایزه کیفتی ای اف کیو ام، و مدل های کیفی ژاپنی مانند تی کیو ام و کایزن.
ظاهر امر چنین است که این روش بسیار متعالی تر و بهتر از روش قبلی است و بعضی هم گمان می کنند که بهترین روشی است که می توان به آن دست یازید.