هدف: سنجش گرایش به مصرف مواد افیونی از ابعاد مختلف (انتظارات منفی کلی، تغییرات انتظاری مثبت در خود و نفوذ بر دیگران، انتظارات مثبت انگیزشی و روانی، انتظار تأثیر بر چربی و قند خون)
تعداد سوال: 54
تعداد بعد: 4
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 1900 تومان
مطالب مرتبط:
2- پرسشنامه اعتیاد به تلفن همراه
3- سیاهة اعتیاد به تمرین تری و همکاران – فرم کوتاه
4- پرسشنامه آسیب های اجتماعی ناشی از بیکاری
5- پرسشنامه کوتاه مشکلات اعتیاد (SIP-LL)
6- پرسشنامه علایم اعتیاد (علایم هشدار دهنده برای خانواده)
7- پرسشنامه عوامل مؤثر در گرایش به اعتیاد
8- پرسشنامه نگرش نسبت به اعتیاد
10- پرسشنامه بررسی نقش خانواده در گرایش جوانان و نوجوانان به اعتیاد
11- پرسشنامه اعتیاد به اینترنت کیمبرلی یانگ
پرسشنامه سنجش انتظارات نسبت به مواد افیونی (OEQ)
تعریف مواد افیونی (مخدر)
ماده مخدر نامی عمومی برای انواع مختلفی از داروها و ترکیبات طبیعی، شیمیایی است که اغلب به دلیل احتمال ایجاد وابستگی به مصرف جزو مواد اعتیادآور طبقهبندی شده و معمولاً خرید و فروش آنها ممنوع است.
انواع مختلفی از مواد مخدر و اعتیاد آور وجود دارند و به همین دلیل، فرد معتاد در طول زمان، برای ارضا و احیای حس نشئگی، معمولاً از مادهٔ مخدر به مخدری قویتر نیازمند میشود. بنابر آمار سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۰ میلادی، از میان ۲۲۰ میلیون مصرفکننده مواد مخدر اعتیاد آور در جهان، بیش از ۱۶۰ میلیون نفر (افزون بر ۷۰ درصد) حشیش و فرآوردههای گیاه شاهدانه هندی (کانابیس) استفاده میکنند.[۱] البته ترامادول هم بدتر از همه اینهاست.
تعریف مواد مخدر
مخدر: تخدیر کننده، هرآنچه که باعث ایجاد تغییر غیرطبیعی در عملکرد دستگاه عصبی مرکزی شود
مواد مخدر به آن دسته از ترکیبات شیمیایی گفته میشود که مصرف آنها باعث دگرگونی در سطح هوشیاری و عملکرد مغز شود.[نیازمند منبع]
مواد مخدر و اعتیاد
اعتیاد نوعی بیماری مغزی مزمن، پیشرونده و عود کننده است که باعث میشود با وجود پی آمدهای ناگوار مصرف مواد، فرد معتاد باز هم برای به دست آوردن یا مصرف مواد مخدر خود را به هر دری بزند. اعتیاد از آن جهت بیماری محسوب میشود که مصرف مواد مخدر، ساختار مغز و نحوه فعالیت آن را تغییر میدهد. تغییراتی که بر اثر مصرف مواد مخدر در مغز انسان به وجود میآید ممکن است پایدار و بلند مدت باشد و به ایجاد رفتارهایی زیانبار در کسانی که مواد مخدر مصرف میکنند منجر شود. اعتیاد کاملاً شبیه به سایر بیماریهای مزمن همچون بیماری قلبی و یا دیابت است. چراکه در هر دوی این بیماری هافعالیت عادی و سالم یکی از اندامهای بدن مختل شده و پیآمدهای زیانباری به همراه میآورد. باید توجه داشت که این بیماریها قابل پیشگیری و قابل درمان هستند، ولی چنانچه اقدامی هر چه سریع تر در مورد آنها صورت نگیرد تا پایان عمر ادامه پیدا خواهند کرد.