هدف: اندازه گیری ارزش ویژه برند از نظر کارمندان از ابعاد مختلف (رفتار شهروندی برند، رضایت کارمندان، قصد کارمند برای ماندن، توصیه ی مثبت کارمند)
تعداد سوال: 20
شیوه نمره گذرای و تفسیر: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 1900 تومان
مطالب مرتبط:
۱- پرسشنامه اعتماد به برند بالستر (BTS)
2- مقیاس اشتیاق شخصی مک کواری و مانسون (RPII)
۴- پرسشنامه ارزش ویژه برند مشتری محور
۵- پرسشنامه بررسی تأثیر ابعاد برند بر وفاداری مشتریان
۶- پرسشنامه شخصیت برند تیم های ورزشی
۷- پرسشنامه ارزش ویژه برندهای آنلاین (کریستودوئیلیدز و همکاران، ۲۰۰۶)
۸- پرسشنامه اشتیاق به محصول کاپفرر و لورنت
۹- پرسشنامه وفاداری مصرف کننده به برند
۱۰- پرسشنامه عوامل تاثیر گذار بر نام و نشان تجاری (برند)
۱۱- پرسشنامه ادراک از قیمت محصول لیچتنستین و همکاران (۱۹۹۳)
۱۲- پرسشنامه حساسیت مصرف کننده به فرهنگ جهانی ژویو و همکاران (۲۰۰۸)
۱۳- پرسشنامه عوامل موثر بر وفاداری مشتری در تجارت الکترونیک اسرینیواسان و همکاران (۲۰۰۲)
۱۴- پرسشنامه رتبه بندی عوامل موثر بر وفاداری مشتریان به برند
۱۵- پرسشنامه ارزیابی نظام تولید بر اساس معیارهای کلاس جهانی
۱۶- پرسشنامه نوع رفتارهای اکتشافی مصرف کنندگان راجو
۱۷- پرسشنامه کشور مبدأ برند پیشارودی (۱۹۹۱)
۱۸- پرسشنامه باور، نگرش و رفتار مصرف کنندگان نسبت به تبلیغات اینترنتی ولین و همکاران
پرسشنامه ارزش ویژه برند کارمند محور کینگ و گریس
تعریف ارزش ویژه برند
به طور کل می توان گفت، دو رویکرد عمومی نسبت به ارزش ویژه برند وجود دارد، چنان چه در تعریف ارزش ویژه برند صحبت از توصیف و تقویت برند شود از دیدگاه بازاریابی و مصرف کننده استفاده شده و متونی که ارزش (مالی) برند را مطرح می کنند از رویکرد حسابداری پیروی کرده اند
- طبق تعریفی که نخستین بار از سوی فارکوهار در سال 1989 داده شده است ارزش ویژه برند یعنی ” ارزش افزوده” که توسط آن ارزشی ویژه به یک محصول داده می شود.
- ارزش ویژه ي برند به معناي تقویت و افزایش کاربري و مرغوبیتی است که یک برندبه محصول میدهد) .لاسار، میتال(
در بین تعاریف مختلفی که برای ارزش برند ارائه شده است، تعریف آکر [1] از عمومیت بیشتری برخوردار است. طبق نظر وی، ارزش برند عبارت است از مجموعهای از داراییها و تعهدات پیوند یافته با یک برند.آکر (1991)، ارزش ویزه برند را مجموعه از دارایی ها و بدهی های مرتبط با برند می داند که می توانند ارزشی بر محصول و یا خدمات شرکت و یا هر آنچه شرکت به مشتری ارائه می کند، بیافزاید )2010:175(Bill Xu & Chan, .
- یکی از معتبرترین تعاریف، ارزش ویژه برند را به عنوان ارزش افزوده محصول (خدمت) معرفی می نماید. ارزش ویژه برند از نظر مفهوم اطلاعاتی نیز مبین کیفیت است. یعنی فرایندی اطلاعاتی را برای مشتری در خصوص یک کـالای خــاص ایجاد می کند )2001:328(Krishnan &
- یک کمپانی با دارابودن برندی محبوب و معروف، در مقایسه با کمپانی دیگری که از برندی با محبوبیت و معروفیت کمتری برخوردار است، در فرآیند تولید و فروش کالایی مشابه، سود بیشتری به دست می آورد. این ویژگی برند کمپانی اول که موجب فروش بیشتر و سودآوری بیشتری در تولید محصولی مشابه با رقبا می شود، در علم برندینگ، Brand Equity نام دارد که در زبان فارسی به “ارزش ویژه برند” ترجمه می شود.
عناصر سازنده ارزش ویژه برند :
هويت برند همان جوهره برند است. مهمترين و منحصربه فردترين خصوصيات برند، در هويت برند نمايـــان می شود. پرفسور جان كاپفرر[1] معتقد است «داشتن يك هويت، يعنی بودن شما، همانطور كه هستيد؛ تبعيت از طرح ثابت ولی فردی خودتان( محمدیان و رونقی،18:1389). هر نام تجاری برای قدرمتند بودن نه تنها باید از همان ابتدا هویت خود را به درستی ایجاد نماید، بلکه در زمان های مختلف نیز، می باست با نو آوری هایی تصویر خود را در ذهن مصرف کنندگان بهبود بخشد جوهر اصلی برند آن چيزی است كه قرار است درآینده تصوير شده و در ذهن مشتری نقش بندد. ظاهر آراسته و آنچه كه به چشم میآيد، بيان هويت يك برند است. انتخاب نماد، مستلزم تعريف روشنی از معنای برند است. برند برای آن كه قدرتمند باشد، وظيفه دارد نسبت به هويت خود وفادار بماند( محمدیان و رونقی، 18:1389).
می توان گفت، جوهر هویت تجاری در پاسخ به این پرسش ها نهفته است که به یک نام تجاری معین مربوط می شود :
- فردیت آن چیست؟
- آرمان ها و اهداف بلندمدت آن چیست؟
- ثبات آن تا چه اندازه است؟
- ارزش های آن کدامند؟
- حقایق بنیادین آن کدامند؟
- علائم شناسایی آن ، چه هستند؟
- در حقیقت هویت برند متشکل از مجموعه پیوندهایی می باشد که بیان می کند برند نشان دهنده چیست و چه تعهداتی نسبت به مشتریان خواهد داشت. به عنوان نمونه هویت رنو[2] را بر مبنای آرمان ” اتومبیلی برای زندگی” نشات گرفته است، چرا که در این شرکت ارزش های انسانی و اجتماعی بر سیاست های شرکت حکمفرما می باشد و ایدئولوژی شرکت رنو به تمام معنا بر محور دستیابی به یک زندگی بهتر متمرکز است. نمونه دیگر شرکت کرافت می باشد که سالهابه عنوان عرضهكننده محصولات غذايی باكيفيت شناخته شده است و هویت برند آن بر پایه کیفیت و شاخص های کیفی محصول شکل گرفته است.