امتیاز دهی در مصاحبه دکتری
ترم آخر
فوریه 18, 2015
دستهبندی نشده
899 دیدن
امتیاز دهی در مصاحبه دکتری
امتیاز دهی در مصاحبه دکتری امتیاز دهی در مصاحبه دکتری برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دوره دکتری در تمامی رشته ها را دارند بسیار مهم می باشد. امتیاز دهی در مصاحبه دکتری از طریق وزارت علوم تدوین و به دانشگاهها ارایه شده تا فرآیند ارزیابی در مصاحبه بر اساس آن باشد. امتیاز دهی در مصاحبه دکتری بر اساس ملاک های زیر می باشد:
الف) سوابق پژوهشی ب) سوابق آموزشی ج) شرایط مصاحبه
در زیر به بیان اهمیت سوابق پژوهشی اقدام می گردد:
-
تعداد مقالات ISI
-
تعداد مقالات علمی پژوهشی
-
تعداد مقالات علمی ترویجی
-
شرکت در کنفرانسهای معتبر سوابق پژوهشی (تحقیقات و یا طرحهای ملی و غیره)
-
کسب رتبه در جشنواره ها و مقام در مسابقات علمی
-
گواهی ثبت اختراع
-
تالیف یا ترجمه کتاب
بخشی از امتیاز دهی در مصاحبه دکتری بر اساس تعداد مقالات ISI می باشد. مقاله ISI بیشترین نمره را در مصاحبه دکتری به خود اختصاص می دهد؛ به طوریکه امتیاز یک مقاله ISI برابر ۷ می باشد. حتی این نمره می تواند بر اساس ضریب تاثیر مجله ای که مقاله در آن چاپ شده است افزایش یابد. ضریب تاثیر یک شاخص کمی است که برای ارزیابی، مقایسه و رتبه بندی نشریات علمی در رشته های مختلف در سطح ملی یا برای مقایسه مجله ها در سطح بین المللی به کارگرفته می شود. این شاخص فروانی استنادهایی را نشان می دهد که در طول یک دوره زمانی مشخص به یک مقاله چاپ شده در یک نشریه داده می شود. در نهایت حداکثر نمره ای که به مقالات ISI یک فرد در امتیاز دهی در مصاحبه دکترا داده می شود ۲۵ است.
امتیاز دهی در مصاحبه دکتری شامل مقالات علمی پژوهشی نیز می شود. به طوریکه هر مقاله پژوهشی انگلیسی حداکثر ۶ امتیاز و هر مقاله علمی پژوهشی فارسی حداکثر ۵ امتیاز دارد. نهایتاً در امتیاز دهی در مصاحبه دکتری حداکثر نمره به مقالات علمی پژوهشی ۱۵ می باشد. یکی دیگر از ملاکهای امتیاز دهی در مصاحبه دکتری مقالات علمی ترویجی است. به طوریکه به یک مقاله ترویجی ۲ امتیاز و یک مقاله دانشجویی ۵/. امتیاز دارد. حداکثر نمره امتیاز دهی در مصاحبه دکترا به مقالات علمی ترویجی ۵ می باشد.
امتیاز دهی در مصاحبه دکتری شامل کنفرانسهای معتبر نیز می باشد. شرکت در یک کنفرانس بین المللی خارجی ۲ امتیاز دارد. کنفرانس بین المللی داخلی ۱/۵ امتیاز؛ همایشها، پنجمین همایش به بالا ۵/. امتیاز؛ همایشهای دانشجویی امتیاز ندارند؛ و کنفرانسهای ملی ۱ امتیاز دارند. در نهایت، حداکثر نمره ای که شرکت در کنفرانس ها در امتیازدهی در مصاحبه دکتری به خود اختصاص می دهند برابر با ۵ می باشد.
بخشی از امتیاز دهی در مصاحبه دکتری را سوابق پژوهشی مانند شرکت در طرحهای ملی، تحقیقاتی و غیره به خود اختصاص می دهند. هر طرح در امتیاز دهی در مصاحبه دکتری ۴ امتیاز دارد به صورتیکه مجری ۴ امتیاز و همکار ۱ امتیاز. در امتیاز دهی در مصاحبه دکتری شرکت در طرحهای ملی و امثالهم نهایتاً ۱۰ امتیاز دارند.
امتیاز دهی در مصاحبه دکتری شامل کسب رتبه در جشنواره ها و مقام در مسابقات علمی نیز می گردد. حداکثر امتیاز این بخش در امتیاز دهی در مصاحبه دکتری ۱۵ می باشد. داشتن گواهی ثبت اختراع یکی دیگر از ملاک های امتایز دهی در مصاحبه دکتری می باشد. هر مورد داشتن گواهی، ۵ امتیاز دارد. کل امتیازی که یک فرد می تواند در این بخش از امتیاز دهی در مصاحبه دکتری کسب نماید ۱۰ می باشد.
داشتن تالیف و یا ترجمه، آخرین قسمت از بخش پژوهشی است که دارای امتیاز می باشد. در امتیاز دهی در مصاحبه دکتری تالیف کتاب تا سقف ۱۵ امتیاز و ترجمه کتاب تا سقف ۵ امتیاز نمره دارد. بنابراین، حداکثر نمره ای که تالیف یا ترجمه کتاب در امتیاز دهی در مصاحبه دکتری دارد، برابر با ۱۵ می باشد.
همانطوریکه از توضیحات بالا بر میآید، دانشجویان عزیز باید توجه داشته باشند که داشتن مثلاً دو مقاله ISI می تواند بخش اعظم نمره مصاحبه دکتری را نصیب آنها نماید بخاطر اهمیت این مساله، متخصصین گروه پذیرش و نگارش مقالات ISI به آندسته از دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دوره دکتری را دارند این کمک را خواهد نمود تا بر اساس آگاهی کامل از شیوه نمره دهی، به تقویت رزومه خود بپردازند. همچنین، در صورت درخواست متقاضی، موسسه ایران تحقیق یک کلاس توجیهی نیز برای آمادگی جلسه مصاحبه دوره دکترا برگزار خواهد نمود.
به نقل از ایران تحقیق
امتیاز دهی در مصاحبه دکتری امتیازبندی در مصاحبه دکتری دکتری مصاحبه در دکتری مصاحبه دکتری چگونه نمره دهی می شود. نحوه امتیازدهی در جلسه مصاحبه دکتری همه چیز در مورد مصاحبه دکتری 2015-02-18