هدف: بررسی میزان شناخت و استفاده از انواع خدمات الکترونیکی بانک مسکن توسط مشتریان و كاركنان (اطلاع مشتريان از خدمات الكترونيكي، شیوه های اطلاع رسانی خدمات بانکداری الکترونیکی به مشتريان و كاركنان، شیوه های اطلاع رسانی خدمات بانکداری الکترونیکی در سایر بانک ها، رضایت مندی مشتریان از ارایه خدمات بانکداری الکترونیک، تفاوت ها و شباهت های خدمات ارایه شده با سایر بانک ها، اولويت بندي چالش هاي موجود در زمینه بانکداری الکترونیک از ديدگاه كاركنان و مشتريان)
تعداد سوال: 38 (دو فرم 38 سوالي)
تعداد بعد: 6
شيوه نمره گذاري و تفسير: دارد
منبع: طراحي شده
نوع فايل: word 2007
همين الان دانلود كنيد
قيمت: فقط 7900 تومان
پرسشنامه بررسی میزان شناخت و استفاده از انواع خدمات الکترونیکی بانکي (از ديدگاه مشتريان و كاركنان بانك)
خدمات الکترونیک چیست؟
فناوری اطلاعات و ارتباطات، مسیری است که داده را به اطلاعات، اطلاعات را به درک، درک را به راه حل، راه حل را به دانایی و دانایی را به ثروت تبدیل می کند.هم اکنون صاحبنظران زیادی، لقب «عصر اطلاعات» را به دورانی که در آن هستیم میدهند. این نامگذاری شاید به این دلیل باشد که امروزه اطلاعات، به جزء تفکیکناپذیر زندگی بشر تبدیل شده است. اگر چه اطلاعات از دیر باز، در زندگی بشر تاثیر بسزایی داشته و انسان برای تصمیمگیریها و برنامهریزیهایش همواره محتاج آن بوده است، ولی آن چه که امروزه اهمیت آن را صد چندان کرده، شرایط نوین زندگی و افزایش سهم اطلاعات در آن است. اختراع رایانه، امکان پردازش سریع و ذخیره حجم انبوهی از دادهها را فراهم آورد و پیشرفتهای بعدی در زمینه ارتباط بین رایانهها و امکان تبادل داده بین آنها، تبادل و انتقال اطلاعات را در سطح وسیعی ممکن ساخت. این رویدادها به همراه سایر پیشرفتهای صورت گرفته در زمینه الکترونیک و ارتباطات اعم از میکروالکترونیک، نیمههادیها، ماهوارهها و روباتیک به وقوع انقلابی در زمینه نحوه جمعآوری، پردازش، ذخیرهسازی، فراخوانی و ارائه اطلاعات منجر گردید که شکل گیری «فناوری اطلاعات و ارتباطات» حاصل این رویداد بود.
بر اساس تعریفی دیگر، فناوریهای اطلاعاتی مجموعه ای از ابزارها، تجهیزات، دانش و مهارتهاست که از آنها در گردآوری، ذخیره سازی، پردازش و انتقال اطلاعات (اعم از متن، تصویر، صوت وغیره) استفاده میشود. این فناوری به سرعت در حال رشد است و فعالیتها و سرمایهگذاریهای انجام شده در این زمینه به ویژه پس از ظهور پدیده اینترنت، بسیار چشمگیر است. پرتوهای این فناوری نوین بسیاری از زوایای زندگی انسان را فرا گرفته است و بسیاری از علوم و موضوعات را تحت تاثیر خود قرار داده است. ناگفته پیداست که رد پای فناوری اطلاعات و ارتباطات امروزه به راحتی در آموزش، مدیریت، برنامه ریزی سازمانها، پزشکی، تجارت، امور نظامی، تولید و صنعت، تحقیقات، حمل و نقل، کنترل ترافیک و صنعت نشر مشهود است.
در تعریف آکادمیکتر، این «خدمات الکترونیک» مجموعه خدماتی هستند که با بهرهگیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات، درجهت راهبردهای دستیابی به توسعه پایدار و ارتقا سطح کیفیت زندگی بشر در تمام زمینهها، به کارگرفته میشوند. شناخت این مفاهیم به ما کمک میکند که تعاملات جدید دنیای رسانه را حل کنیم. شکی نیست که مجموعهای از مفاهیم و اصطلاحات جدید وارد حوزه رسانه شدهاند که شالوده روابط، موضوعات و رویکردهای ژورنالیستی را تحت تاثیر قرار میدهند. شناخت روزنامهنگاران کشور ما به عنوان پیشروان و پرچمداران اطلاعرسانی، دریچه ورود جامعه به سرزمین جدیدی است که اسامی آن با پیشوند- e آغاز میشود!