هدف: بررسی نقش رسانه های صوتی و تصویری در گسترش فرهنگ کتابخانه و کتابخوانی
تعداد سوال: 14
شیوه نمره گذاری و تفسیر: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: خسروی، حسین، (1392)، بررسی رابطه بین نقش رسانه های صوتی و تصویری صدا و سیمای مرکز استان آذربایجان غربی و ترویج فرهنگ کتابخانه و کتابخوانی از دیدگاه دانشجویان دانشگاه آزاد شهرستان بوکان، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان.
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 2900 تومان
پرسشنامه نقش رسانه های صوتی و تصویری در گسترش فرهنگ کتابخانه و کتابخوانی
تعریف رسانه
ابزاری که موجب تغییر در هر یک از اندامهای چشم، گوش، بینی، زبان و پوست انسان یا جانور گردد ابزار رسانه شناخته میشود که بطور خلاصه و اشتباه رسانه نامیده میشود.البته در عموم منظور از رسانه، وسایل ارتباط جمعی از قبیل رادیو، تلویزیون، سینما، روزنامه و خبرگزاری و سایت خبری است که عموماً به عنوان رسانه از آنها یاد می شود و به رسانه های اینترنتی و تعاملی و تحت موبایل مانند فیس بوک و تلگرام، شبکه های اجتماعی گفته می شود.
برخی از ابزارهای رسانه را میتوان بصورت زیر نام برد:
- منبر، تریبون
- عکس، کتاب، روزنامه
- رادیو، تلویزیون، سینما
- اینترنت
رسانههای گروهی (به انگلیسی: Mass Media) عبارت است از مجموعهای از وسایل ارتباطی که عموما ارتباطی یکسویه را دنبال میکنند. رسانههای دیداری و شنیداری مثل تلویزیون و رادیو از جمله مهمترین رسانههای گروهی هستند از سوی دیگر رسانههای گروهی چاپی نیز دسته دیگری از رسانههای گروهی هستند که بنا به گفته جان لاک انگلیسی همچنان جایگاه خود را به عنوان رکن چهارم دموکراسی حفظ کردهاند. امروزه با گسترش استفاده روزافزون از اینترنت، رسانههای برآمده از فضای اینترنت جایگاه ویژهای پیدا کردهاند. اینگونه رسانهها مثل سایتهای اینترنتی خبرگزاریها، امکان تعامل مخاطب را نیز فراهم میکنند و این امر موجب میشود که امکان شناسایی نیازهای واقعی مخاطب برای صاحبان اینگونه رسانهها فراهم شود.