هدف: بررسی چهار بعد از فرهنگ کتابخانه و کتابخوانی (عادت به مطالعه و کتابخوانی، انگیزش به مطالعه و کتابخوانی، تقسیم بندی زمان برای مطالعه و کتابخوانی، محبوبیت عمومی کتابخوانی و کتابخانه)
تعداد سوال: 20
تعداد بعد: 4
شیوه نمره گذاری و تفسیر: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: خسروی، حسین، (1392)، بررسی رابطه بین نقش رسانه های صوتی و تصویری صدا و سیمای مرکز استان آذربایجان غربی و ترویج فرهنگ کتابخانه و کتابخوانی از دیدگاه دانشجویان دانشگاه آزاد شهرستان بوکان، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان.
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 2900 تومان
پرسشنامه فرهنگ کتابخانه و کتابخوانی
كتاب و كتاب خواني و ميزان گرايش به مطالعه، امروزه يكي از شاخصهاي توسعه به شمار ميرود. بررسيها نشان ميدهد مطالعه و كتاب خواني وضعيت مطلوبي در ايران ندارد و عمدتا مردم ايران از خريد و يا مطالعه كتاب گريزانند و اقدامات لازم و جدي جهت ترويج و اشاعه فرهنگ مطالعه صورت نگرفته است.
براي رفع موانع و ايجاد زمينه و بستر لازم جهت ترويج و توسعه فرهنگ مطالعه، نهادهاي مختلف در 5 بخش، شامل خانواده، مدارس و نظام آموزشي، كتابداران و كتابخانهها، دولت و رسانههاي گروهي و ناشران و كتاب فروشيها ، بايد با رفع مشكلات موجود، هم سو و هم هدف، به سمت مشخصي حركت كنند.
خانواده عامل بسيار موثري در ايجاد عادت به مطالعه و ترويج فرهنگ کتابخواني است. محيط و شرايط خانواده، روش تربيتي و آموزشي والدين ، طرز تفکر و نگرش والدين در رابطه با مطالعه و کتابخواني، وجود کتب و نشريات قابل دسترس و همچنين سطح اقتصادي و پايگاه اجتماعي خانواده، نقش بسزايي در تقويت عادات مطالعه و کتابخواني دارد.