مرجع دانلود پرسشنامه و ابزار استاندارد در تمامی رشته ها,طراحی پرسشنامه

ترم آخر

آزمون,طراحی پرسشنامه,روانشناسی,مدیریت,پرسشنامه استاندارد,پرسشنامه رایگان,مشاوره آماری ,سایت پرسشنامه,نرم افزار رایگان روانشناسی,سفارش

خانه / فروشگاه / پرسشنامه / پرسشنامه سنجش تمایل به ورزش

پرسشنامه سنجش تمایل به ورزش

هدف: سنجش میزان تمایل به ورزش از ابعاد مختلف
تعداد سوال: 20
تعداد بعد: 4
روش نمره گذاری و تفسیر نتایج: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 2400 تومان

خرید فایل

Desc (1)

پرسشنامه سنجش تمایل به ورزش

تعریف ورزش

ورزش به تمامی گونه‌های فعالیت فیزیکی بدن گفته می‌شود که شرکت کنندگان آن می‌توانند به صورت منظم و سازمان یافته یا گاه به گاه در آن شرکت کنند و از آن برای بهبود تناسب اندامشان و یا فراهم آوردن سرگرمی و تفریح بهره ببرند. ورزش می‌تواند به صورت رقابتی برگزار شود که در این صورت باید بر پایهٔ رشته قوانینی که مورد توافق همگان است، یک یا چند برنده در آن مشخص گردد که در این گونه ورزش‌ها شرکت کنندگان باید درجه‌ای از توانمندیهای مربوط به آن رشته به ویژه در رده‌های بالاتر را دارا باشند . هم اکنون با در نظر گرفتن ورزش‌های تک نفره، صدها رشتهٔ ورزشی وجود دارد. ورزش‌های گروهی می‌تواند افراد را در قالب دو یا چند گروه دسته بندی کند و تیم‌ها با هم رقابت کنند. گونه‌هایی از فعالیت‌های غیر فیزیکی وجود دارد که گاهی آن‌ها را به ورزش نسبت می‌دهند؛ برای نمونه می‌توان به ورق‌بازی و بازی‌های تخته‌ای اشاره کرد.

تعریف ورزش به هدف و منظور از انجام آن بستگی دارد:

برای نمونه رقابت های شنا که در برابر هزاران نفر در یک استخر سرپوشیده ویژه مسابقات انجام می‌گیرد یک گونه از ورزش به شمار می‌رود در حالی که شنا در یک استخر معمولی یا در دریا یک تفریح شمرده می‌شود.

رشته‌های فراوانی در ورزش وجود دارند و مردم زمان و هزینه زیادی را چه به عنوان شرکت کننده و چه به عنوان تماشاگر صرف ورزش می‌کنند.

ورزش و ورزش کردن طی سالیان طولانی از قالب یک تفریح و سرگرمی به قالب یک حرفه و فعالیت درآمده‌است و تعداد بیشماری از ورزشکاران حرفه‌ای در سراسر جهان از طریق ورزش به ثروت رسیده‌اند. این یکی دیگر از خصوصیات ورزش به شمار می‌آید.

امروزه ورزش زنان نیز جایگاه ویژه‌ای در مجامع بین‌المللی پیدا کرده‌است.

واژهٔ ورزش که از دیرباز معنای تمرین و ممارست داشت به هنگام تصویب «قانون ورزش اجباری در مدارس» در ۱۶ شهریور ماه ۱۳۰۶ خورشیدی به‌طور رسمی به معنای امروزی وارد قاموس واژگان دولتی ایران شده‌است.

درباره ترم آخر

یک نظر

  1. جناب آقای زبردست با سلام
    با تشکر از حسن اعتماد شما
    به استحضار می رساند که به دلیل زیبایی پرسشنامه، روش نمره گذاری آن در صفحه دوم قرار داده شده تا شما برای توزیع آن در نمونه آماری فقط یک صفحه چاپ فرمائید!!
    در پرسشنامه به وضوح کل اطلاعات این پرسشنامه ارائه شده است که در زیر مجددا ارائه گردیده است:
    *****************************
    شیوه نمره گذاری و تفسیر نتایج
    این پرسشنامه دارای 20 سوال بوده و هدف اصلی سنجش میزان تمایل به ورزش در افراد است. شیوه نمره گذاری این پرسشنامه در جدول زیر ارائه شده است:
    گزینه خيلي زياد زياد كم خيلي كم هيچ
    امتیاز 4 3 2 1 0

    این شیوه نمره گذاری در مورد سوال 15 معکوس می شود.
    پرسشنامه دارای ابعاد زیر است:
    – نقش محیط و اطرافیان در گرایش به ورزش: سوالات 1, 2, 3, 5
    – نقش فرهنگ و رسانه در گرایش به ورزش: 8, 9, 13, 14, 16, 17
    – نقش سلامتی در گرایش به ورزش: 6, 11, 12, 13, 15
    – نقش پر کردن اوقات فراغت در تمایل به ورزش: 4, 7, 10, 19, 20
    برای بدست آوردن امتیاز هر بعد، مجموع امتیازات مربوط به تک تک سوالات آن بعد را با هم جمع نمایید. برای بدست آوردن امتیاز کلی پرسشنامه، کل سوالات پرسشنامه را با هم جمع نمایید. این امتیاز دامنه ای از 0 تا 80 خواهد داشت، بدیهی است که هر چه این امتیاز بالاتر باشد نشان دهنده میزان تمایل بیشتر فرد پاسخ دهنده به ورزش خواهد بود و برعکس.
    روایی و پایایی
    در پژوهش ناجی و همکاران (1389) جهت تعیین روایی صوری و محتوایی پرسشنامه، نخست به تایید سه تن از اساتید روانشناسی و تربیت بدنی رسید. برای بدست آوردن پایایی آن، از آلفای کرونباخ استفاده گردید که پایایی کل پرسشنامه 76/0 بدست آمد که بیانگر پایایی خوب این پرسشنامه است.
    *****************************
    منبع: ناجی، محمدرحیم، (1388)، بررسی رابطه بین میزان تمایل به ورزش و ابعاد روانشناختی پسران غیرورزشکار، پایان نامه کارشناسی، دانشگاه پیام نور بیرجند.
    *****************************

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *