هدف: ارزیابی نگرش معلمان و اساتید به کاربرد تکنولوژی در آموزش از ابعاد مختلف (مزايای كاربرد تكنولوژی در آموزش، تصورات در مورد كاربرد تكنولوژی در آموزش، عدم تأثير گذاری تكنولوژی در آموزش، پيش بايست های كاربرد تكنولوژی در آموزش، اثربخشی تجهيزات تكنولوژی در آموزش)
تعداد سوال: 50
تعداد بعد: 5
شیوه نمره گذاری و تفسیر: دارد
روایی و پایایی: دارد
نوع فایل: word 2007
منبع: مشتاقی لارگانی، سعید، قربانی، سمیرا، رضاییان، حمید، (1386)، اعتباريابی فرم فارسی مقياس نگرش نسبت به کاربرد تکنولوژی در آموزش ميان معلمان مقطع متوسطه شهر اصفهان، فصلنامۀ نوآوری های آموزشی، شمارۀ 26، سال هفتم، تابستان 1387.
– Yavuz, Sonar.(2005).Developing A Technology Attitude Scale for Pre-Service Chemistry Teachers.The Turkish Online Journal of Educational Technology, Vol.4, Issue 1, Article 2.
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 2900 تومان
مقیاس نگرش نسبت به کاربرد تکنولوژی در آموزش یاکووز
واژه فناوری آموزشی از ریشۀ(به یونانی: Technologia) به معنی برخورد سیستماتیک میآید و فناوری آموزشی به معنای کاربرد دانش برای مقاصد عملی میباشد. از نظر جی. آر. گاس مدیر مرکز تحقیقات و نوآوریهای آموزشی وابسته به سازمان همکاریهای اقتصادی کشورهای اروپایی فناوری آموزشی عبارت است: طرح سازمان یافته و استقرار یک سیستم فراگیری که از مزایای روشهای نوین ارتباط جمعی و شیوههای جدید تدریس، ابزار و وسایل بصری و سازمانبندی کلاس بهرهگیری میکند.
نگاه جیمز براون با توجه به تعریف سیستماتیک از ارزش ویژهای برخوردار است زیرا توجه به عملکردسیستم باعث میشود همواره یادگیری و یاددهی در قالب یک درون داد چرخه سیستم و برون داد مورد نظر و ارزیابی قرار گیرد. از این طریق میتوان مرحله به مرحله آموزش و یادگیری را مورد نظرو دقت قرار داد و معایب ومحاسن سیستم آموزش را مشخص نموده و نقاط قوت آن حفظ نموده و تکامل بخشید و نقاط ضعف آن را از بین برد تا سیستم به صورت بهینه کارخودراتداوم بخشد تعاریف جدید متناسب با ورود ابزارهای جدید باید انجام شود فناوري آموزشي در اصل به معناي به کاربردن دانش براي مقاصد علمي و عملي است .