هدف: بررسی عوامل مؤثر بر توسعهي گردشگري ورزشي با تأكيد بر جاذبههاي طبيعي ورزشي
تعداد سوال: 25
شیوه نمره گذاری و تفسیر نتایج: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: محمدی، شریف، (1388)، بررسي عوامل مؤثر بر توسعهي گردشگري ورزشي با تأكيد بر جاذبههاي طبيعي ورزشي (نمونهي موردي استان آ.غ)، پاياننامه دورهي كارشناسي ارشد جغرافيا و برنامهريزي توريسم، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد تهران.
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 2400 تومان
پرسشنامه عوامل مؤثر بر توسعهی گردشگری ورزشی با تأكيد بر جاذبههای طبیعی ورزشی
تعریف گردشگری
گردشگری، سیاحت یا توریسم به طور کلی به عنوان مسافرت تفریحی در نظر گرفته میشود. هر چند که در سالهای اخیر شامل هرگونه مسافرتی میشود که شخص به واسطه آن از محیط کار یا زندگی خود خارج شود. به کسی که گردشگری میکند گردشگر، سیاح یا توریست گفته میشود. واژه گردشگر از زمانی پدید آمد که افراد طبقه متوسط اقدام به مسافرت کردن نمودند. از زمانی که مردم توانایی مالی بیشتری پیدا کردند و عمرشان طولانیتر شد، این امر ممکن شد.
اغلب گردشگرها بیش از هر چیز به آب و هوا، فرهنگ یا طبیعت مقصد خود علاقمند هستند. ثروتمندان همیشه به مناطق دوردست سفر کردهاند، البته نه به صورت اتفاقی، بلکه در نهایت به یک منظور خاص. به طور مثال برای دیدن ساختمانهای معروف و آثار هنری، آموختن زبانهای جدید و چشیدن غذاهای متفاوت. گردشگری سازمانیافته امروزه یک صنعت بسیار مهم در تمام جهان است.
سازمان جهانی گردشگری با توجه به تمامی تعاریف گردشگری که تا قبل از سال ۱۹۹۴ ارائه شده بودند در سال ۱۹۹۵ یک تعریف نهایی منتشر کرد:
«مجموعه فعالیتهای فرد یا افرادی که به مکانی غیر از مکان عادی زندگی خود مسافرت و حداقل یک شب و حداکثر یک سال در آنجا اقامت میکنند و هدف از مسافرت آنان نیز گذراندن اوقات فراغت است. البته اهدافی نظیر اشتغال و کسب درآمد شامل آن نمیشود» براین اساس کسانی که شامل این تعریف میشوند نیز گردشگر نامیده میشوند.