هدف: ارزیابی کیفیت یادگیری دانش آموزان قبل و بعد از هوشمندسازی مدارس
تعداد سوال: 25
روش نمره گذاری و تفسیر نتایج: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: رحمانی آخکند، قادر، ارزیابی کیفیت یادگیری دانش آموزان قبل و بعد از هوشمندسازی مدارس ابتدایی شهرستان بوکان، پایان نامه کارشناسی، دانشگاه پیام نور مهاباد، 1389.
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 2700 تومان
پرسشنامه ارزیابی کیفیت یادگیری دانش آموزان قبل و بعد از هوشمندسازی مدارس
امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی یکی از دغدغه های آموزش و پرورش کشور ایران، ایجاد بستری مناسب جهت ایجاد محیط آموزشی و یادگیری هوشمند مطابق با فناوری های روز دنیا برای تربیت دانش آموزان در مدارس که خانه دوم بچه ها است، می باشد. در واقع هوشمند سازی مدارس یکی از دستاوردهای مهم در روند برنامه های آموزش و پرورش است که فوائد و نتایج خوبی را به همراه دارد و تحولی نوین در امر آموزش همراه با تجارب واقعی محیط زندگی دانش آموزان و فردای آنها خواهد بود.
مدرسه هوشمند به عنوان يکي از مهمترين مولفه هاي نظام جمهوري اسلامي ايران، يک سازمان آموزشي و پرورشي پويا و يادگيرنده است که در جهت فرآيند يادگيري و بهبود مديريت به صورت نظام يافته بازسازي شده است تا دانش آموزان سطوح مختلف را براي زندگي در عصر اطلاعات و ارتباطات آماده نمايد. يک مدرسه ي هوشمند، به عنوان يک سازمان يادگيرنده، در طول زمان تکامل يافته، و به طور مستمر، کارکنان حرفه اي خود، منابع آموزشي و توانايي هاي اجرايي اش را توسعه مي دهد.
مدرسه هوشمند مدرسه اي است که در آن روند اجراي کليه فرآيندها اعم از مديريت، نظارت، کنترل، ياددهي – يادگيري، منابع آموزشي و کمک آموزشي، ارزشيابي، اسناد و امور دفتري، ارتباطات و مباني توسعه آنها، مبتني بر فاوا و در جهت بهبود نظام آموزشي و تربيتي پژوهش محور طراحي شده است.
مدرسه هوشمند، مدرسه اي است برخوردار از:
- محيط ياددهي – يادگيري متناسب با تفاوت هاي فردي و پژوهش محور با تأکيد بر توليد دانش
- معلمان و کارکنان توانمند، متخصص و داراي اشتياق بکارگيري صنعت فاوا
- زير ساخت توسعه يافته فاوا
- مديريت نظام يافته يکپارچه رايانه اي در امور آموزشي، پرورشي و پشتيباني
- امکانات ارتباطي مناسب به منظور حضور بر خط در اينترنت و يا اينترانت
- تعامل پويا بين عوامل مدرسه، دانش آموزان و اولياي دانش آموزان